Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου ΠΑΝΘΗΡΕΣ: Οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι

ΠΑΝΘΗΡΕΣ: Οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι

0
Dodekanisos

Η οριοθέτηση των στόχων για το 2020 ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχαν ο πρόεδρος των Πανθήρων Κώστας Διάκου με τον γενικό διευθυντή του συλλόγου Νίκο Καρπαθάκη. Η συζήτηση των δυο ανδρών, περιστράφηκε γύρω από το ποιες θα είναι οι βάσεις πάνω στις οποίες θα λειτουργήσει ο σύλλογος και στο νέο έτος, προκειμένου να δοθούν από εκεί και πέρα οι αντίστοιχες κατευθυντήριες γραμμές και στους υπόλοιπους προπονητές και τους υπεύθυνους όλων των τμημάτων. Ο βασικός στόχος λοιπόν των Πανθήρων και το 2020, παραμένει ακριβώς ο ίδιος και έχει να κάνει ξεκάθαρα με την σωστή προετοιμασία των νεαρών αθλητών ούτως ώστε να είναι εφικτό να μπορέσουν να σταδιοδρομήσουν στο χώρο του ποδοσφαίρου. Οι Πάνθηρες θέλουν να δώσουν τα απαραίτητα εφόδια στα παιδιά που συμμετέχουν στα τμήματα τους, έτσι ώστε να γνωρίσουν το ποδόσφαιρο από όλες τις …οπτικές του γωνίες και να μπορέσουν να αναπτύξουν το ταλέντο τους έχοντας τα απαραίτητα εφόδια. Για τον λόγο αυτό, ο σύλλογος θέλει να οργανωθεί και άλλο σε όλα του τα τμήματα, δουλεύοντας σε βάθος και καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των παιδιών.

Σε δήλωση του μετά το τέλος της συνάντησης, ο πρόεδρος Κώστας Διάκου, τόνισε τα ακόλουθα:
“Είναι πραγματικά μεγάλη μας η ικανοποίηση για τον τρόπο που λειτουργεί η Ακαδημία μας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους Πάνθηρες, γιατί το κάνουν με πολύ όρεξη και μεράκι και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Τα όποια λάθη τα εντοπίζουμε και είμαστε πάντα έτοιμοι για να τα διορθώσουμε. Θέλουμε να βάλουμε την Ακαδημία πάνω στις σωστές βάσεις, παρά τις όποιες αντιξοότητες υπάρχουν στη χώρα μας σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο. Ο σκοπός μας είναι να οργανωθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο και να βοηθήσουμε τα παιδιά να αποκτήσουν τα εφόδια που είναι αναγκαία για να σταδιοδρομήσουν όσα από αυτά θέλουν στο ποδόσφαιρο”.

Από τη δική του πλευρά, ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Καρπαθάκης, τόνισε:
“Δεν μας ενδιαφέρει ο πρωταθλητισμός, αυτό θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο σε όλο τον κόσμο. Η μεγάλη μας προτεραιότητα είναι τα παιδιά και η συμμετοχή τους. Μας ενδιαφέρει να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους και να ευχαριστιούνται αυτό που κάνουν”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments