Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Πάνθηρες: Νέα ενίσχυση με Τσακμακίδη

Πάνθηρες: Νέα ενίσχυση με Τσακμακίδη

0
Dodekanisos

Ο Σπύρος Τσακμακίδης είναι η νέα μεταγραφική κίνηση των Πανθήρων, όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο σύλλογος. Αναλυτικά:

“Η ομάδα μας ενισχύεται και άλλο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας. Πρόκειται για ακόμα έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή που σίγουρα θα βοηθήσει και τους πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό μας. Ο Σπύρος, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες του Διαγόρα Βατίου και στην συνέχεια προωθήθηκε και στην ανδρική ομάδα. Ακολούθησαν οι νέοι του Διαγόρα, οι νέοι της Ρόδου και μετά ο ΠΑΣ Ασκληπειού, η ΑΕ Κατταβιάς, η ΑΕ Κύπρου, ο Εθνικός Αρχίπολης, ο Απόλλων Απολλώνων και ο Ορφέας.

«Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό»
Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις που έκανε τόνισε τα ακόλουθα :
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στους Πάνθηρες. Είναι ένα από τα πιο οργανωμένα και πιο υγιή σωματεία Είναι μια καλή ευκαιρία και μεγάλο κίνητρο για εμένα να παίξω με τους πιτσιρικάδες. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Διάκου και τον προπονητή κ. Σταμάτη Κουρδουνάκη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Νίκο Καρπαθάκη με τον οποίο γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια και είναι ο κυριότερος λόγος που βρίσκομαι στους Πάνθηρες. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».
Από τη δική του πλευρά, ο πρόεδρος των Πανθήρων Κωνσταντίνος Διάκου, είπε:
«Η ομάδα μας συνεχίζει τη σημαντική της ενίσχυση που είναι ανάλογη των προσδοκιών μας για τη νέα χρονιά. Η ποδοσφαιρική αξία του Σπύρου Τσακμακίδη είναι γνωστή και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Είμαι βέβαιοι ότι θα βοηθήσει πολύ τους μικρούς σε ηλικία παίκτες να αναδείξουν το ταλέντο τους”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments