Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πάνθηρες: Με προπονητή τον Σάσα Γιόνοβιτς

Πάνθηρες: Με προπονητή τον Σάσα Γιόνοβιτς

0
Dodekanisos
Ο Σάσα Γιόνοβιτς είναι ο νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας των Πανθήρων. Ο έμπειρος τεχνικός συμφώνησε στην πρόταση που του έγινε και έτσι αναλαμβάνει άμεσα δουλειά προκειμένου να ετοιμάσει την ομάδα για να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, για πρώτη φορά στην ιστορία της.
 
Μιλώντας για την πρώτη κίνηση ενόψει της νέας χρονιάς, ο πρόεδρος του συλλόγου Κωνσταντίνος Διάκου είπε τα εξής:
«Επιλέξαμε έναν έμπειρο προπονητή για να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα ενόψει της παρθενικής της συμμετοχής στη Β’ Κατηγορία. Το έργο του Σάσα Γιόνοβιτς όλα αυτά τα χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα είναι αναμφίβολα αναγνωρισμένο. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα αφήσει τη σφραγίδα του στους Πάνθηρες. Δεν χρειάστηκε να μιλήσουμε πολύ ώρα πριν συμφωνήσουμε μιας και η φιλοσοφία μας ταίριαξε από την πρώτη στιγμή και αυτό το θεωρούμε πολύ σημαντικό. Του ευχόμαστε να είναι καλορίζικος και να έχει επιτυχία στο έργο του».

Στις δηλώσεις που έκανε ο νέος προπονητής της ομάδας, είπε τα ακόλουθα:
«Βρήκα πολύ ενδιαφέρον το project του προέδρου Κωνσταντίνου Διάκου. Μου κίνησε το ενδιαφέρον και έτσι αποδέχθηκα την πρόταση. Θα έλεγα ότι έχουμε το ίδιο όραμα με τον πρόεδρο. Οι Πάνθηρες είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο με αρκετούς καλούς και μικρούς και πιο μεγάλους παίκτες. Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την επιτυχημένη που είχε η ομάδα καθώς και το επιτυχημένο έργο του προηγούμενου προπονητή Σταμάτη Κουρδουνάκη».
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments