Πάνθηρες και Πανιώνιος συνεχίζουν μαζί!

0

Με την υπογραφή των συμβολαίων που έγινε στην πρωτεύουσα, ολοκληρώθηκε και το τυπικό κομμάτι της ανανέωσης της συνεργασίας που έχουν οι Πάνθηρες με τον Πανιώνιο. Αντιπροσωπεία του συλλόγου αποτελούμενη από τους προπονητές Νίκο Καρπαθάκη και Γιώργο Αγγελάκη, συναντήθηκε στην πρωτεύουσα με τους εκπροσώπους του Πανιωνίου με τους οποίους εκτός από το τυπικό κομμάτι των υπογραφών είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει και εποικοδομητικές απόψεις σχετικά με το πως πρέπει να λειτουργεί μια Ακαδημία.

Οι προπονητές των Πανθήρων είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσoυν τις προπονήσεις των ομάδων Κ19 και Κ12 του Πανιωνίου οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα με τις οποίες συνεργάζεται ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης. Επίσης, έδωσαν το παρών στον αγώνα της Κ15 με τον Αστέρα Τρίπολης (όπου παρευρέθηκαν και στην ανάλυση του αγώνα), αλλά και σε αυτόν της Κ19 απέναντι στον Ολυμπιακό. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρακολούθησαν τον αγώνα της ανδρικής ομάδας με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Super League.

Καρπαθάκης: “Ήταν μια εποικοδομητική επίσκεψη”
Αναφερόμενος στο ταξίδι της Αθήνας, ο Νίκος Καρπαθάκης είπε τα εξής:
“Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία. Είδαμε νέα πράγματα τα οποία και εμείς δεν περιμέναμε ότι θα λειτουργούν έτσι. Ήταν πολύ φιλόξενοι μαζί μας όλοι οι άνθρωποι του Πανιωνίου. Η υποδοχή τους ήταν θαυμάσια. Συζητήσαμε πολύ σημαντικά πράγματα και πάνω στην ανάλυση αλλά και στην προετοιμασία του αγώνα. Είδαμε πως ξεκινάνε και πως καταλήγουν οι προπονήσεις και ποιά είναι η προσέγγιση κάνουν οι προπονητές ανάλογα με την ηλικία των παιδιών. Γενικά ήταν μια πάρα πολύ εποικοδομητική συνάντηση”.

Εργομετρικά στη Ρόδο
Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον Πανιώνιο, η επόμενη δραστηριότητα είναι τα εργομετρικά τεστ που θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 7 και 8 Δεκεμβρίου στη Ρόδο και από τα οποία θα περάσουν όλα τα παιδιά των Πανθήρων. Το παρών μάλιστα θα δώσουν και άνθρωποι του Πανιωνίου οι οποίοι και θα είναι υπεύθυνοι για τα τεστ.

-Σημειώνεται επίσης ότι μέχρι και τον προσεχή Μάρτιο θα γίνουν άλλες δυο επισκέψεις στην πρωτεύουσα. Μέσα στο Φεβρουάριο θα πραγματοποιήσει ταξίδι η Κ17 και η Κ16 και λίγο αργότερα το ίδιο ταξίδι θα κάνει η Κ10, η Κ12 και η Κ14. Και στα δυο αυτές αποστολές τα παιδιά θα συνοδεύσουν σύσσωμο το τεχνικό team των Πανθήρων.