Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Παντέλης: «Να πρωταγωνιστήσουμε»

Παντέλης: «Να πρωταγωνιστήσουμε»

0
Dodekanisos

Για την νέα χρονιά που έρχεται για τον Διαγόρα μίλησε ο προπονητής της ομάδος, Νίκος Παντέλης στο news12.gr και τον Παναγιώτη Καρπαθάκη. Όπως και ο ίδιος τόνισε, το φετινό πλάνο για την ομάδα είναι να πρωταγωνιστήσει.Μίλησε μεταξύ άλλων και για την ριζική αλλαγή που υπέστη το φετινό ρόστερ αλλά και για τον παίκτη που πρόκειται να ενσωματωθεί σύντομα στην θέση που «πονάει» η ομάδα.Όσον αφορά την υπόθεση ομίλου, ο ίδιος δεν φαίνεται να έχει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση και εξηγεί τον λόγο.

Αναλυτικά:

για τους φετινούς στόχους: «Οι στόχοι σίγουρα είναι πρωταγωνιστικοί αλλά πρώτα απ’ όλα είναι να φτιάξουμε μια καλή ομάδα .Σίγουρα όμως λέμε για να πρωταγωνιστήσουμε, αυτό είναι το πλάνο».

για τον φετινό μεταγραφικό σχεδιασμό: «Αλλάξαμε σχεδόν όλη την ομάδα από πέρσι, 3-4 παιδιά μείνανε, ήρθαν κάποια άλλα…τώρα είναι δύσκολο και είναι νωρίς για να πούμε πως υπάρχει χημεία.Μας λείπει και ένας χαφ επιτελικός και κοιτάμε να τον αποκτήσουμε, γιατί μείναμε πίσω με την υπόθεση του Μπρίτο. Γιατί είχε πει πως θα έρθει και στο τέλος δεν ήρθε,πήγε στην Κύπρο.Τώρα ψάχνουμε στην αγορά αν και είμαστε πολύ κοντά σ’ έναν παίκτη για να έρθει μέχρι αυτή την εβδομάδα και να μας βοηθήσει, γιατί σε αυτή την θέση αντικειμενικά έχουμε ένα κενό».

για τις αλλαγές του ρόστερ: «Κάποια παιδιά έπρεπε να φύγουν,κάποια άλλα είχανε αντικειμενικά προβλήματα…οικογενειακά και άλλοι οικονομικά δεν δέχτηκαν τις προσφορές που έκανε ο σύλλογος».

για τυχόν προσωπικό στοίχημα: «Το στοίχημα που βάζει πάντα ένας προπονητής είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα του, να μπορεί να πάρει κάποιον τίτλο.Θεωρώ ότι πρώτα απ΄όλα πρέπει να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο και να είναι ανταγωνιστικό και μετά θα προσδιορίσουμε και τους στόχους για την ομάδα».

για τυχόν ιδιαίτερη προτίμηση σε όμιλο: « Όχι, όχι…εγώ θεωρώ ότι  όταν έχεις καλή ομάδα το τελευταίο που σε απασχολεί είναι σε ποιον όμιλο θα μας βάλουν.Βέβαια παίζει ρόλο και ποιες ομάδες αντιμετωπίζουμε αλλά θεωρώ αυτή την χρονική στιγμή μας ενδιαφέρει πιο πολύ η δικιά μας ομάδα, να είναι καλή και από εκεί και πέρα θα δούμε τον ορισμό».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments