Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Παντέλης: «Για μένα δεν έχει αλλάξει τίποτα»

Παντέλης: «Για μένα δεν έχει αλλάξει τίποτα»

0
Dodekanisos
Σε δηλώσεις προχώρησε ο τεχνικός του Διαγόρα, Νίκος Παντέλης στο news12.gr και τον Παναγιώτη Καρπαθάκη.Όπως ο ίδιος υποστηρίζει η ήττα από τον Ιάλυσο δεν τον επηρεάζει, λόγω του ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα και η διαφορά μπορεί να καλυφθεί από τα επόμενα παιχνίδια.Όσον αφορά τις αποβολές, πιστεύει πως αυτή του Διαγόρα στοίχισε περισσότερο, αφού ήταν στόπερ και θα έπρεπε να αλλάξει εσωτερικά η ομάδα.
Αναλυτικά:
το σχόλιο του για τον αγώνα: «Θεωρώ πως το αποτέλεσμα, ως αποτέλεσμα είναι άδικο,γιατί χωρίς να παιχτεί ποδόσφαιρο αξιώσεων θεωρώ ότι κρίθηκε από ένα άσχημο παιχνίδι.Για εμάς στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλύτερη απόδοση. Πιέζαμε τον Ιάλυσο, αλλά δυστυχώς η απουσία ενός κλασσικού σέντερ φορ μας επηρέασε πάρα πολύ.Θεωρώ ότι μας επηρέασαν πολύ και οι δύο αποβολές που έγιναν.Σε εμάς στοίχισε πιο πολύ , διότι πέρα από το ότι αποβλήθηκε ένας στόπερ, έπρεπε να κάνουμε και κάποιες εσωτερικές αλλαγές και για κάποιο χρονικό διάστημα χάθηκε η συνοχή της ομάδος».
για το εάν ήταν στο πρόγραμμα αυτή η ήττα: «Πρώτα από όλα είναι 3η αγωνιστική, σίγουρα θέλαμε να κερδίσουμε για να έχουμε το πάνω χέρι προς στιγμής, αλλά θεωρώ ότι υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια ακόμα , με τα οποία μπορούμε να καλύψουμε αυτή την διαφορά. Ήταν μία ήττα που ίσως επειδή ήταν τοπικό ντέρμπι , ίσως να επηρέασε την ψυχολογία γενικά της ομάδος αλλά για μένα δεν έχει αλλάξει τίποτα.Θα ανασυνταχθούμε και θα μπορέσουμε αυτό που θέλουμε να πετύχουμε να το κάνουμε».
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments