Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πανταζόπουλος:«Κριτής είναι ο Θεός και κανείς δεν αδικείται»

Πανταζόπουλος:«Κριτής είναι ο Θεός και κανείς δεν αδικείται»

0
Dodekanisos

Για όλους και γι’ όλα μίλησε το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Ακουσίλαου, Δημήτρης Πανταζόπουλος(αριστερά στην φωτογραφία), στο news12.gr και τον Παναγιώτη Καρπαθάκη. Ο ίδιος όπως λέει προτίμησε να αγωνιστεί στην Β’ Κατηγορία Δωδεκανήσου φέτος καθαρά για λόγους επαγγελματικούς αλλά σε συνδυασμό και με τον σοβαρό τραυματισμό που είχε.Μάλιστα, δεν μπόρεσε να κρύψει την στεναχώρια του για τις όποιες διαιτητικές αποφάσεις στέρησαν μία άνοδο στον Φοίβο Κρεμαστής παλαιότερα, στην ομάδα την οποία και ανήκε.Όσον αφορά τους στόχους του; Όπως και ο ίδιος τονίζει τους έχει πετύχει όλους μέχρι στιγμής και τους αριθμεί …

Αναλυτικά:

Όσον αφορά την επιλογή του να μετακομίσει στον Ακουσίλαο: «Ο τραυματισμός που είχα με  έκανε να χάσω όλη την προετοιμασία του Φοίβου και γενικά της Α’ Κατηγορίας, γιατί ήταν αβέβαιο αν θα μπορώ να αντεπεξέλθω … επίσης οι λόγοι είναι κυρίως επαγγελματικοί, γιατί δεν μπορώ να τρέχω και να χάνω μεροκάματα για να παίζω μπάλα γιατί όπως και να το κάνουμε το ποδόσφαιρο έχει καταστραφεί στις μέρες μας και δεν αξίζει σε αυτές τις κατηγορίες. Στην Β’ και Γ’ Εθνική και λίγο στο Α’ τοπικό γιατί χάνεις μεροκάματα, παίρνεις λίγα χρήματα και αν τραυματιστείς πρέπει να έχει η οικογένεια σου χρήματα για να σταθείς.Πράγμα που δεν συμβαίνει με εμένα γιατί πραγματικά έχω μια πολύ φτωχή οικογένεια…γιατί οι περισσότερες ομάδες σε αφήνουν εκτεθειμένο».

Οι στόχοι του: «Τώρα στον Ακουσίλαο πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά, θα προσπαθήσουμε για ψηλά.Έχουμε ένα πάρα πολύ όμορφο κλίμα, που πάρα μα πάρα πολύ λίγες ομάδες το έχουν.Ο προπονητής είναι πάρα πολύ καλός η διοίκηση είναι πάρα πολύ καλή,οπότε πάμε για ότι καλύτερο!Αυτός είναι και ο επόμενος μου στόχος, πρώτα η δουλειά και μετά το ποδόσφαιρο… μιας και τον παιδικό μου στόχο τον κατάφερα , γιατί ξεκίνησα από τα 7 μου στον Φοίβο. Έβλεπα παίχτες να σφάζονται για ένα πρωτάθλημα,μια άνοδο και στα μπαράζ τους έσφαζε η διαιτησία …αλλά δεν πειράζει κριτής είναι ο Θεός και κανείς δεν αδικείται .Γι’αυτό πήραμε και το Κύπελλο Ερασιτεχνών .. οπότε έκανα αυτό που είχα βάλει στόχο από μικρός. Αρχικά στόχευα να πάω στα δεύτερα κάποια μέρα βελτιώθηκα και πήγα. Μετά στόχευα να πάω στην πρώτη ομάδα ,τα κατάφερα.Ο επόμενος μου στόχος ήταν και ο πιο δύσκολος από όλους.Κάποια μέρα να πάρουμε αυτή την άνοδο που τόσα και τόσα χρόνια προσπαθούν παιχταράδες και ή το χάνουν για λίγο ή τους σφάζουν οι διαιτησίες .. και έτσι τα κατάφερα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments