Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Πάνω απ’ όλα η ομάδα!»

«Πάνω απ’ όλα η ομάδα!»

0
pattas
Dodekanisos

Ο Τηλέμαχος Πάττας ψηφίστηκε MVP από τους συντάκτες της έντυπης έκδοσης του news12 sports για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας. Ο έμπειρος επιθετικός του Αστέρα Μασσάρων, πέτυχε τα δυο από τα τρία γκολ της ομάδας του στην σημαντική νίκη επί του Ποσειδώνα Καρπάθου με 3 – 1. Ήταν μάλιστα τα πιο σημαντικά καθώς σκόραρε το 2ο και το 3ο τέρμα. Ο ίδιος μιλώντας στο news12 είπε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η ομάδα μου κέρδισε. Ήμασταν σε δύσκολη θέση πριν από εκείνο το παιχνίδι και θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Αν χάναμε ή τελειώναμε ισόπαλοι θα είχαμε πρόβλημα».
Σχετικά με την «υπόθεση γκολ» και αν το κυνηγάει, είπε:
«Ποτέ δεν με ενδιέφερε να είμαι πρώτος σκορερ. Η ομάδα πάντα είναι πάνω απ’ όλα. Όλα τα παιδιά προσπαθούν για το καλύτερο. Απλώς λόγω της θέσης μου τυχαίνει κάποιες φορές να είμαι εγώ ο τελικός αποδέκτης. Είμαι πολύ αλτρουϊστής όμως. Πολλές φορές κερδίζω πέναλτι και αφήνω άλλους να το εκτελέσουν. Δεν κυνηγάω πρωτιά. Θέλω να κερδίζει η ομάδα».
Για το παιχνίδι με τον Κλεάνθη, είπε:
«Αξίζαμε κάτι καλύτερο γιατί ήμασταν καλοί. Ο Κλεάνθης βοηθήθηκε και από τη διαιτησία και πήρε έτσι τη νίκη».
-Εκτός από τον Τηλέμαχο Πάττα, η άλλη υποψηφιότητα της 9ης αγωνιστικής όσον αφορά τον τίτλο του MVP ήταν του Στάθη Αλεξανδρίδη του Κλεάνθη Παραδεισίου που είχε πετύχει 2 γκολ στο παιχνίδι με τον Διαγόρα Βατίου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments