Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Πάνω απ’ όλα να το ευχαριστηθούμε!”

“Πάνω απ’ όλα να το ευχαριστηθούμε!”

0
Dodekanisos

Αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα μπορέσει να ανταπεξέλθει των δυσκολιών της Α’ Κατηγορίας και θα παρουσιάσει ένα καλό σύνολο, δηλώνει στο news12 ο πρόεδρος της Αναγέννησης Έμπωνα Κυριαζής Μισοδουλάκης. Συγκεκριμένα, τόνισε τα ακόλουθα:

“Υπάρχει μια ανησυχία για το αν θα ξεκινήσει κανονικά πρωτάθλημα και αν θα είναι στην κατάσταση που πρέπει. Είμαι αισιόδοξος πάντως ότι θα ξεκινήσουμε κανονικά και από εκεί και πέρα βλέπουμε. Σε ότι αφορά τη δική μας ομάδα θεωρώ ότι θα έχουμε μια ομάδα που θα μπορέσει να ανταπεξέλθει των δυσκολιών της Α’ Κατηγορίας. Είναι σημαντικό το ότι έχουμε μια ομάδα ίδια πάνω κάτω τα τελευταία τέσσερα χρόνια, άρα υπάρχει η σχετική ομοιογένεια. Πάνω απ’ όλα αυτό που θέλουμε είναι να το ευχαριστηθούμε συμμετέχοντας στην Α’ Κατηγορία”.

Στα καθαρά αγωνιστικά, η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά με καθημερινές προπονήσεις που διεξάγονται στο γήπεδο του Έμπωνα. Το μοναδικό σοβαρό πρόβλημα είναι του Ντελλάκη που έχει σπάσει το χέρι του και θα μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments