Πανηλειακός:«Έκτρωμα ο 6ος όμιλος»

0

Σε ανακοίνωση προέβη η ομάδα του Πανηλειακού μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον Διαγόρα μέσω της οποίας εξέφρασε τα παράπονα της για την διαιτητική συμπεριφορά που είχε στο ματς με τον Γηραίο αλλά και στα υπόλοιπα ματς, συμπεριλαμβανομένου και αυτό με τον Φοίβο. Δεν παρέλειψε μάλιστα να χαρακτηρίσει και τον 6ο όμιλο ως… έκτρωμα!

Η ανακοίνωση:

«Ο κόμπος έφτασε στο χτένι

Έχουμε επιλέξει τα τρία τελευταία χρόνια που βρισκόμαστε στην διοίκηση της ομάδας να μην ασχολούμαστε με την διαιτησία.
Όμως ο Πανηλειακός έχει στοχοποιηθεί από το πρώτο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου με αποτέλεσμα να έχει χάσει βαθμούς που θα έχει ανάγκη στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.
Ξεκινήσαμε με το παιχνίδι της Ραφήνας ,τα εγκλήματα συνεχίστηκαν στην Ρόδο ,στο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό,με τα Βραχνέικα ,με το Ριόλο και έφτασε η σημερινή εγκληματική διαιτησία να μας βγάλει ειλικρινά εκτός εαυτού.
Ο κυριος Βεργέτης και οι βοηθοί του ήρθαν στον Πύργο με ξεκάθαρο στόχο και εντολή για να κάνουν αλλοίωση αποτελέσματος και έφεραν εις πέρας την αποστολή τους.
Κύριοι της ΚΕΔ, δεν είναι δυνατόν από τους 562 βοηθούς που ανήκουν στην δύναμή σας, να επιλέγετε για δεύτερο σερί παιχνίδι της ομάδας μας τον κύριο Κύριο που μόνο… κύριος δεν ήταν!
Αν ο λόγος για την άνιση αυτή αντιμετώπιση προς την ομάδα μας είναι η αντίδραση μας σε αυτό το έκτρωμα του 6ου ομίλου που αποφασίσατε το καλοκαίρι, έχουμε να σας πούμε πως ο Πανηλειακός είναι μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας και ότι όπως ποτέ μέχρι τώρα δεν παρέδωσε τα όπλα, δεν θα το κάνει ούτε τώρα!»

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

Συνδεθείτε με username ή email