Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Πανέτοιμος ο Διαγόρας ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΑΟ Πεύκης

Πανέτοιμος ο Διαγόρας ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΑΟ Πεύκης

0
Dodekanisos

Πανέτοιμος και αποφασισμένος για να δώσει τον καλύτερο του εαυτό είναι ο Γ.Σ. Διαγόρας, στο αυριανό παιχνίδι (17:00) της πρεμιέρας της Β’ Εθνικής (2ος όμιλος) κόντρα στον Α.Ο. Πεύκης. Στην αυριανή ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Η ομάδα μας ξεκινάει τις υποχρεώσεις της μακριά από τη Ρόδο κόντρα στον επίσης «νεοφώτιστο» Α.Ο. Πεύκης και θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία της στην «τέντα». Ο προπονητής του Διαγόρα Στάθης Βλαχοδήμος δεν θα έχει στη διάθεσή του στην Αθήνα το Νίκο Φράγκο και τον Αλέξανδρο Γκίνο και στην αποστολή θα βρίσκονται οι εξής 11 αθλητές: Στράτος Ιορδάνογλου, Νίκος Καράβας, Κώστας Μητσού, Στέφαν Μπόζιτς, Αντώνης Χρύσης, Σταύρος Παρδακάς, Γιώργος Μαρουλλάκης, Μιχάλης Χατζηγεωργίου, Γιώργος Σαλεμής, Αντώνης Σκλήβας και Τάσος Πιλκούδης.

Ο κόουτς του Γ.Σ. Διαγόρας Στάθης Βλαχοδήμος μίλησε για το αυριανό παιχνίδι της πρεμιέρας στη Β’ Εθνική: «Ανυπομονούμε για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος και έχουμε προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα, παρά τα προβλήματα που υπήρχαν στην προετοιμασία και την καθυστερημένη ένταξη του Αντώνη Χρύση στις προπονήσεις. Η ομάδα έχει κατανοήσει πλήρως το βαθμό δυσκολίας του αγώνα. Ο Α.Ο. Πεύκης ενισχύθηκε με έμπειρους παίκτες και ουσιαστικά μαζί ανεβήκαμε στη Β’ Εθνική. Για μας είναι μία ευκαιρία να δώσουμε ότι έχουμε και να κάνουμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Γνωρίζουμε φυσικά ότι ο Α.Ο. Πεύκης είναι πολύ καλή ομάδα, έχει ενισχυθεί και παίζει στην έδρα της, κάτι που μεγαλώνει το βαθμό δυσκολίας του αγώνα». Η αποστολή του Γ.Σ. Διαγόρας αναχωρεί σήμερα το βράδυ αεροπορικώς (20:30) για την Αθήνα και θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Evita Asty”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments