Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πανέτοιμοι στον Απόλλωνα Καλυθιών, απών ο Νερατζάκης

Πανέτοιμοι στον Απόλλωνα Καλυθιών, απών ο Νερατζάκης

0
Dodekanisos

Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα προκειμένου να διεκδικήσουν τη νίκη είναι στον Απόλλωνα Καλυθιών που υποδέχονται αύριο στο γήπεδο τους τον ΑΕΡΑ. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να γίνει στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Α’ Κατηγορίας (2ος όμιλος) και θα ξεκινήσει στις 4μ.μ. Η αναμέτρηση είναι από τις πιο σημαντικές της 1ης αγωνιστικής, με τις δυο ομάδες να θεωρούνται από τις πολύ καλές της κατηγορίας. Ο τεχνικός του Απόλλωνα Καλυθιών Παναγιώτης Ζούνης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Γιάννη Νερατζάκη ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο.

H ανακοίνωση του Απόλλωνα

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Απόλλωνα Καλυθιών, με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος, αναφέρονται τα εξής:
“Ήταν 29 Φεβρουαρίου του 2020 όταν αγωνιστήκαμε για τελευταία φορά μπροστά στο κόσμο στης ομάδας μας. Αντίπαλος μας σ’ εκείνη την αναμέτρηση ήταν η Α.Ε.Ρ.Α..
Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά σας περιμένουμε να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε.
Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, σας καλούν να δώσετε το “παρών” στην Κυριακάτικη αναμέτρηση απέναντι στην Α.Ε.Ρ.Α. που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Καλυθιών και ώρα 16:00 για την 1η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Ελάτε να αποδείξουμε σ’ όλους για ακόμα μια φορά πως για εμάς το ποδόσφαιρο είναι γιορτή. Ελάτε, να αποτελέσετε τον 12ο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, όπως μόνο εσείς ξέρετε. Ελάτε να αγκαλιάσετε την προσπάθεια του Απόλλωνα, το καμάρι του χωριού μας. Ελάτε να τιμήσουμε την μνήμη των νεαρών παιδιών του χωριού μας, που έφυγαν πρόωρα από κοντά μας. Του Βασίλη Μάστορα και του Κωνσταντίνου Ροδίτη. Μάλιστα, γι αυτό το λόγο θα κρατηθεί και ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα.
Νέα χρονιά, νέοι στόχοι, μια ομάδα, ένα πάθος… Ο Απόλλων! ΜΟΝΟ ΑΠΟΛΛΩΝ!”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments