Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Πανδαισία πολιτιστικών χρωμάτων στη Ρόδο

Πανδαισία πολιτιστικών χρωμάτων στη Ρόδο

0

Περισσότεροι από 800 φίλοι και φίλες της παράδοσης και του πολιτισμού, χορευτές και χορεύτριες, μέλη διοικητικών συμβουλίων, προσήλθαν στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο Βενετόκλειο, σε μία πανδαισία χρωμάτων από τις πανέμορφες φορεσιές όλων των περιοχών της Ρόδου αλλά και της Ελλάδας, αφού Μέλη της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου, είναι και Σύλλογοι συμπολιτών μας με καταγωγή από άλλες περιοχές της Ελλάδας.
 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε αυτή η εκδήλωση που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε σε τέτοιο χώρο, από την Ομοσπονδία και τους 56 Συλλόγους- Μέλη της, με αφορμή την κοπή της Βασιλόπιτας, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023.

 

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολύμπου κ.κ. Κύριλλος, ενώ συμμετείχαν το Σύνολο Κρουστών (καθηγητής κ. Χασάπης) και η Ευρωπαϊκή Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Ρόδου, η Μεικτή Χορωδία του ΔΟΠΑΡ (καθηγητής κ. Καλαεντζής) και οι φίλοι μουσικοί: αδερφοί Κωνσταντάκη, η κα. Εξαδακτύλου, ο κ. Αντωναράκης και ο κ. Μοσκιού.

Το παρών έδωσαν ακόμα ο πάτερ Νεκτάριος, υπεύθυνος του τηλεοπτικού σταθμού Θάρρι, ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντινίδης και Μέλη της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Παροικιακών Συλλόγων Ρόδου, η τηλεόραση Ίριδα και μέλη του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών.

Παρόλες τις μικρές παραλείψεις που ίσως υπήρξαν, για τις οποίες ζητάμε συγνώμη, τα Μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας θεωρούμε ότι η επιτυχία του ανταμώματος αυτού, το καθιστά ένα γεγονός που πρέπει να επαναλαμβάνεται και να εξελίσσεται κάθε χρόνο, στα μέσα του Ιανουαρίου, ως κοινή εκδήλωση όλων των Συλλόγων της Ομοσπονδίας.
Ευχαριστούμε όλες και όλους, τα Μέλη των Συμβουλίων, των χορευτικών ομάδων, τους φίλους και τις φίλες, καθώς και όλους τους επισήμους και εκπροσώπους φορέων, που μας έδωσαν τεράστια χαρά με την παρουσία τους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments