Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Παναχαϊκή κατά Ρόδου

Παναχαϊκή κατά Ρόδου

0
rodos_panaxaiki2
Dodekanisos
Ανακοίνωση κατά της ΠΑΕ Ρόδος εξέδωσε η διοίκηση της Παναχαϊκής η οποία αναρτήθηκε στο επίσημο site υτου συλλόγου. Το πλήρες κείμενο είναι το ακόλουθο:
«Η ΠΑΕ Ρόδος νομίζει ότι θα ανοίξει τον λάκκο της Παναχαϊκής αλλά να είναι βέβαιη ότι θα πέσει η ίδια μέσα. Αν είναι δυνατόν μια ομάδα που τον Γενάρη δεν είχε ούτε ασφαλιστική, ούτε φορολογική ενημερότητα, αφού δεν έχει πληρώσει ούτε ένα ευρώ σε ΙΚΑ και Εφορία, μια ομάδα που δεν έχει πληρώσει στους ποδοσφαιριστές ούτε ένα ευρώ και οι παίκτες της μαζί με τις οικογένειες τους τρώνε κατσαρίδες στο ξενοδοχείο του Μαρτίνη για να επιβιώσουν.
Αν είναι δυνατόν μια ομάδα, που σωρηδόν κάθε μέρα οι δύσμοιροι ποδοσφαιριστές καταθέτουν προσφυγές και μηνύσεις για τα όσα έχουν υποστεί από τον ιδιοκτήτη και τους υπαλλήλους του.
Αν είναι δυνατόν μια ομάδα που οφείλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή από την μεταγραφή του Τριχιά 8000 ευρώ και τα οποία δεν διεκδικήσαμε από λύπη για την οικονομική της κατάσταση, να τολμάει και να ανακοινώνει ενέργειες κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή.
Η ΠΑΕ Ρόδος όπως και άλλες ΠΑΕ, από τις πληροφορίες που έχουμε, έχουν διαπράξει εις βάρος του ΙΚΑ ποινικά αδικήματα απάτης σε βαθμό κακουργήματος, αποκρύπτοντας τον ακριβή αριθμό παικτών, προπονητών και υπαλλήλων που εργάζονται σε αυτή, να νομίζει ότι μπορεί να πλήξει μια ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία που δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ πουθενά, είτε προς το ΙΚΑ, είτε προς την Εφορία, δεν έχει ούτε μία προσφυγή από έναν παίκτη τα τελευταία δυο χρόνια και για λόγους που όλοι γνωρίζουν ευρίσκεται, είμαστε βέβαιοι μόνο για λίγες ημέρες, υπό τον έλεγχο της ΕΠΟ. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα στραφεί νομικά εναντίον οποιουδήποτε τολμήσει να την δυσφημήσει.»
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments