Αρχική Αθλητικά νέα Παναθηναϊκός: Επιστολή στη κυβέρνηση για 100% πληρότητα στα γήπεδα!

Παναθηναϊκός: Επιστολή στη κυβέρνηση για 100% πληρότητα στα γήπεδα!

0
sportime.gr
Dodekanisos

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε επιστολή προς την κυβέρνηση και αποδέκτες τους Θάνο Πλεύρη, Λευτέρη Αυγενάκη και Γιώργο Μαυρωτά. Μέσω της οποίας η «πράσινη» ΚΑΕ επιζητεί την επανεξέταση στο θέμα της προσέλευσης και της χωρητικότητας στα γήπεδα.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αυτοβούλως, απέστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλέυρη, τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά. Ουσιαστικά, αίτημα της ΚΑΕ είναι οι τρεις πολιτικοί ιθύνοντες του αθλητισμού στην Ελλάδα, να επανεξετάσουν το ζήτημα της προσέλευσης και της χωρητικότητας του κόσμου στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Όπως μετέδωσε το «SDNA», στην επιστολή υπάρχει η πρόταση να ισχύσει ό,τι και στα λοιπά πεδία δραστηριοτήτων (εστίαση, κινηματογράφοι). Δηλαδή πλήρης απελευθέρωση για τους εμβολιασμένους και 100% πληρότητα. Εξάλλου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις προβλέπεται έτσι κι αλλιώς η παρουσία εμβολιασμένων φιλάθλων. Οπότε η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε την αλλαγή της υπάρχουσας KYA.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments