Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Πανάγος στο news12: «Είναι μια ψήφος εμπιστοσύνης για εμάς»

Πανάγος στο news12: «Είναι μια ψήφος εμπιστοσύνης για εμάς»

0
O Μιχάλης Πανάγος (δεξιά) με τον τέως Δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο
Dodekanisos

Ο Μιχάλης Πανάγος θα συνεχίσει να είναι ο πρόεδρος του ΡΟΑ. Αυτό ουσιαστικά είναι και το αποτέλεσμα της πρόσφατης εκλογικής διαδικασίας. Είναι μια ψήφος εμπιστοσύνης, μιας και το δ.σ. παραμένει το ίδιο με μια μόνο αλλαγή, κάτι που δείχνει πως υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση από τα μέλη του Ομίλου.

Μιλώντας στο news12, ο Μιχάλης Πανάγος τόνισε τα ακόλουθα:

«Νομίζω ότι είναι μια επιβεβαίωση ότι κινούμαστε στο σωστό δρόμο. Είναι όντως μια ψήφος εμπιστοσύνης. Το συμβούλιο κινείται με σωστές βάσεις και προχωράμε προς την ολοκλήρωση των γηπέδων. Όπως και την οργάνωση των Ακαδημιών. Αυτοί είναι οι δυο βασικοί στόχοι. Ελπίζουμε ότι μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου να έχουν ολοκληρωθεί τα γήπεδα μας. Από εκεί και πέρα οι μεγάλες προκλήσεις είναι η διοργάνωση των δυο παγκοσμίων που έχουμε αρχές και τέλος του Σεπτέμβρη».

Ποιοι εκλέγονται στο νέο δ.σ.

Αυτοί που εκλέγονται στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου είναι οι ακόλουθοι:
Μιχάλης Πανάγος, Ευγένιος Σκουρμαλάς, Βασίλειος Αράπης, Ανδρέας Ιατρός, Αθανασία Πάππου, Ιωάννης Σείτης, Χαράλαμπος Καβουκλής, Γιώργος Σμυρνής και Πέτρος Μαυρονικόλας. Αναπληρωματικά μέλη: Μιχαήλ Μανέττας και Παπακωνσταντίνου Σοφία.

Η μόνη αλλαγή είναι η είσοδος του Γιώργου Σμυρνή στο δ.σ. ο οποίος πάντως είχε διατελέσει μέλος στο παρελθόν ξανά. Επιστρέφει δηλαδή σε γνώριμο περιβάλλον.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments