Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Πάμε χωρίς άγχος»

«Πάμε χωρίς άγχος»

0
routzieris monos
Dodekanisos

Ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα και χωρίς κανένα άγχος αντιμετωπίζει ο τεχνικός του Διαγόρα Πέτρος Ρουτζιέρης την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ιάλυσο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε για την αναμέτρηση αυτή, τόνισε:
«Οπωσδήποτε δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε ότι το παιχνίδι αυτό είναι ένα ντέρμπι. Είναι από τα παιχνίδια όπου όλοι οι παίκτες θα ήθελαν να παίξουν. Όμως εμείς το αντιμετωπίζουμε όπως όλα τα υπόλοιπα. Άλλωστε σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν δυσκολίες. Μπορείς να χάσεις ακόμα και να παίζεις με τις θεωρητικά μικρότερες ομάδες. Πάντα πρέπει να είσαι προσεκτικός και σοβαρός. Δεν έχουμε κανένα άγχος και θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας».
Ο κ. Ρουτζιέρης πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Ο Ιάλυσος είναι από τις πολύ δυνατές ομάδες της κατηγορίας. Δεν έχει καμία απώλεια έως τώρα, είναι πρώτος στη βαθμολογίας και διαθέτει πολύ καλούς παίκτες. Σίγουρα το ενδεχόμενο μια νίκης μέσα στο Οικονομίδειο θα τονώσει κατά πολύ την ψυχολογία των δικών μας ποδοσφαιριστών ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments