Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Πάμε, όλοι μαζί στην Α’ Κατηγορία!”

“Πάμε, όλοι μαζί στην Α’ Κατηγορία!”

0
Ο διοργανωτής Ακουσίλαος Φανών
Dodekanisos

Με σύνθημα “όλοι μαζί στην Α’ Κατηγορία, μπορούμε”, ο Ακουσίλαος ξεκινάει τον σχεδιασμό του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αν και ακόμα κανείς δεν ξέρει αν θα “περάσει” η αναδιάρθρωση, εντούτοις στις Φάνες προετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο και είναι κοινή θέληση όλων να δεχθεί η ομάδα την πρόσκληση αν της ζητηθεί από την ΕΠΣΔ.
Το ενδεχόμενο συμμετοχής στην Α’ Κατηγορία, συζητήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες κατά την διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης των μελών του διοικητικού συμβουλίου στην οποία μάλιστα έδωσε το παρών και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Φανών, εκπροσωπώντας παράλληλα και την κοινότητα αλλά και οι οργανωμένοι φίλαθλοι. Άπαντες αποδέχονται την πρόκληση της “μεγάλης’ κατηγορίας και είναι πανέτοιμοι να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Πάντα βέβαια στα οικονομικά δεδομένα που προστάζει η εποχή.

Θέλουν να μείνει ο Καραβόλιας
Σε ότι έχει να κάνει με το θέμα του προπονητή, όπως έχουμε γράψει ξανά, επιθυμία της διοίκησης είναι να παραμείνει ο Σάββας Καραβόλιας, κάτι που ειπώθηκε και επίσημα σήμερα κατά τη διάρκεια του συμβουλίου. Είναι κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει την επόμενη εβδομάδα σε συνάντηση που θα γίνει μαζί του. Από εκεί και πέρα θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά, άσχετα που ακόμα δεν είναι γνωστό σε ποια κατηγορία θα παίζει η ομάδα. Όπως και να έχει, ο σχεδιασμός με βάση και την πανδημία του κορωνοϊού θα είναι ο ίδιος σε ότι αφορά το ρόστερ, είτε στην Α’ Κατηγορία πάρει μέρος ο σύλλογοος , είτε στη Β’.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments