Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πάμε για δυο ομίλους στην Α’ Κατηγορία

Πάμε για δυο ομίλους στην Α’ Κατηγορία

0
Dodekanisos

«Κλειδώνει», όπως όλα δείχνουν, το σενάριο να διεξαχθεί η νέα Α’ Κατηγορία Δωδεκανήσου σε δυο μικτούς ομίλους!

Αν και η πρόταση του προέδρου της Επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ Χρυσόστομου Ψέλλα είναι να διεξαχθεί σε τρεις ομίλους (με ξεχωριστό όμιλο του βορείου συγκροτήματος), εντούτοις το σενάριο αυτό δεν φαίνεται να έχει αρκετούς υποστηρικτές και έτσι, όπως δείχνουν τα πράγματα, με μαθηματική μάλιστα ακρίβεια, πάμε στο μοντέλο των δυο ομίλων στους οποίους θα είναι διασκορπισμένες οι ομάδες του βορείου συγκροτήματος.

Όπως φαίνεται, δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα και θα ανέβουν και οι δυο δεύτερες των δυο ομίλων της Ρόδου στη Β’ Κατηγορία. Άρα ο συνολικός αριθμός των ομάδων θα είναι είκοσι και έτσι θα γίνουν δυο όμιλο των δέκα!
Το ενδεχόμενο να μείνουν οι κατηγορίες ως έχουν, δεν φαίνεται ότι συγκεντρώνει πιθανότητες, καθώς η ΕΠΣΔ θέλει να «βγει» ένα πρόγραμμα το οποίο θα περιλαμβάνει σαφώς λιγότερα παιχνίδια προκειμένου να μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα την αγωνιστική σεζόν αν «χτυπηθούμε» και πάλι από τον κορωνοϊό και «πέσουν» εκ νέου τα ρολά.

Η διοργανώτρια αρχή, ακολουθώντας και τη γενική οδηγία που υπάρχει στο ποδόσφαιρο, θέλει ένα ευέλικτο σχήμα αγώνων που θα είναι εφικτό να τελειώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Το θέμα της επόμενης ημέρας, θα τεθεί επί τάπητος στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας που έχει ήδη οριστεί για την Τρίτη 9 Ιουνίου στις 3.30 μ.μ. Είναι μια κρισιμότητα συνεδρίαση, όπως μπορούν να αντιληφθούν όλοι, δεδομένου ότι θα παρθούν οριστικές αποφάσεις για την επόμενη ημέρα.

πηγή: Εφημερίδα “Ροδιακή”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments