Αρχική Uncategorized Παλικαρίσιο “διπλό”, επανήλθαν τα χαμόγελα

Παλικαρίσιο “διπλό”, επανήλθαν τα χαμόγελα

1
ΦΩΤΟ: athlitiko.gr
Dodekanisos

Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα της Ρόδου σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος της Super League 2. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 1 – 0 εκτός έδρας του Εργοτέλη και έτσι επανήλθαν στις επιτυχίες ατενίζοντας με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον τους στο φετινό πρωτάθλημα. Ήταν ένα δύσκολο «διπλό» απέναντι σε μια καλή ομάδα. Όμως η Ρόδος εμφανίστηκε πολύ διαβασμένη και με εξαιρετική τακτική σε όλη την διάρκεια πήρε ένα παλικαρίσιο «τρίποντο» που της δίνει την ευκαιρία να χαμογελάσει και πάλι.
Το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Σουλάϊ με κοντινό πλασέ, καθώς πήρε το ριμπάουντ μετά από σουτ του Τσάβες και απόκρουση του Τσέλιου.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Ντουμάνης, Σερβιλάκης, Σαρρής (84’ Κόλα) Πέιος, Μίκο, Βουτσάς (71’ Μπουρσέλης), Κωστανάσιος, Κοκκίνης (84’ Αλεξάκης) Χοσάμ (46’ Πατρινός), Κόνραντ.
ΡΟΔΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Θεοδωράκης, Σουλάι (46’ Καραγεώργης), Σάαντο, Μπότος, Χύσι, Μάρκοβιτς, Καψάλης, Μαρτσάκης, Τσάβες (86’ Δελαπόρτας) Αδαμάκης, Βουργουντζής (72’ Νικολόπουλος).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Δείτε τη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης του Εργοτέλη με τη Ρόδο που τελείωσε με νίκη των “πρασίνων” με σκορ 1 – 0. […]