Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Παλικαρίσια νίκη με δέκα παίκτες!

Παλικαρίσια νίκη με δέκα παίκτες!

1
Dodekanisos

Μεγάλη νίκη – ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας πέτυχε σήμερα στο “Οικονομίδειο” ο Ιάλυσος! Οι παίκτες του Νίκου Καραμπετάκη, καταθέτοντας ψυχή στον αγωνιστικό χώρο, υπέταξαν με 1 – 0 τη Νίκη Βόλου, παίζοντας με δέκα παίκτες από το 20′ μετά από μια λανθασμένη απόφαση του διαιτητή.

Ο Μακρυδημήτρης μάρκαρε αντίπαλο έξω από την μεγάλη περιοχή του Ιάλυσου και σε πλάγια θέση, με τον διαιτητή να βγάζει από το τσεπάκι του την κόκκινη κάρτα θεωρώντας ότι ο παίκτης της Νίκης Βόλου βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ, κάτι το οποίο δεν ισχύει. Ο Ιάλυσος υποχρεώθηκε να παίξει για περίπου 70 λεπτά με παίκτη λιγότερο, ωστόσο, οι παίκτες του ήταν απόλυτα αποφασισμένοι να πάρουν το “τρίποντο” όπως και έγινε. Οι γηπεδούχοι είχαν πολύ πάθος, ενώ στην επανάληψη πήραν και σημαντικές βοήθειες από τον πάγκο με αποτέλεσμα να καταφέρουν να πάρουν το πολύτιμο “τρίποντο” το οποίο μπορεί να τους βοηθήσει πάρα πολύ ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Η Νίκη Βόλου προσπάθησε στην επανάληψη να εκμεταλλευτεί το ότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω και δημιούργησε ευκαιρίες, χωρίς όμως να μπορέσει να φθάσει στην ισοφάριση.

Το γκολ
Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση επιτεύχθηκε στο 31′. Ο Αλιατίδης κράτησε παρατεταμένα τον Μαρκαγκουδάκη μέσα στην περιοχή και πολύ σωστά ο διαιτητής υπέδειξε το καταφανέστατο πέναλτι αλλά δεν έδειξε ως όφειλε και την κίτρινη κάρτα στον αμυντικό της Νίκης. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Σερτζίνιο εκτελώντας πολύ ψύχραιμα (1 – 0).

Άλλες φάσεις
Στο 22′ ο Cruz εκτέλεσε απευθείας το φάουλ που κόστισε την κόκκινη στον Μακρυδημήτρη αλλά ο Ανδρούτσος έπεσε πολύ σωστά στη γωνιά του και απόκρουσε σε κόρνερ.
Στο 33′ μετά από σέντρα που έγινε στην περιοχή ο Ανδρούτσος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα, αυτή έφθασε στον Ιορδανίδη που σούταρε στην κενή από τερματοφύλακα εστία αλλά δεν σημάδεψε σωστά (άουτ).
Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου μετά από σέντρα που έγινε από τα δεξιά, ο Ντομίνγκεζ έκανε ένα πολύ επικίνδυνο γυριστό σουτ όμως ο Ανδρούτσος απόκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.
Στο 55′ μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Αλιατίδης ξεχάστηκε στην άμυνβα του Ιάλυσου και έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα πολύ ψηλά άουτ.
Στο 73′ ο Αλιατίδης και πάλι έπαιξε πολύ ωραία το 1 – 2 με τον Ροζάριο, μπαίνοντας στην περιοχή και βγαίνοντας σε θέση τετ α τετ αλλά το πλασέ του εξουδετερώθηκε από τον τερματοφύλακα του Ιάλυσου που απόκρουσε και πάλι σε κόρνερ.
Στο 90′ ο Ροζάριο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Τσιώλης έκανε την προβολή από καλό σημείο, όμως έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων (άουτ).

Διαιτητής ήταν ο Ρούσσος (Κόρινθος) που αδίκησε τον Ιάλυσο στην φάση της κόκκινης ενώ δεν έπραξε σωστά και στο πέναλτι που έδωσε υπέρ των γηπεδούχων, “τρώγοντας” την κίτρινη κάρτα. ‘Βοηθοί” του ήταν οι Μπουρτζοβίτης και Τριαντάφυλλος από τον ίδιο Σύνδεσμο.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Μαακρυδημήτρης, Τριποτσέρης, Πατηνιώτης (77′ Νατσόπουλος), Ρεκλείτης, Χατζηδίμπας, Αυγενικού, Μπαρέτα (46′ Κ. Χειμωνέττος), Σερτζίνιο (62′ Μαρτσάκης), Μαραγκουδάκης, Γιώργου
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Ντομίνγκεζ, Καμπαγιέρο, Αλιατίδης, Ιορδανίδης (65′ Τσιώλης), Κυριακίδης, Παγώνης (72′ Κάπος), Βοσκόπουλος, Cruz (45’+ Γκιγιέρμο), Γκαρσία, Rojario

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] το φιλμ του αγώνα στο news12 […]