Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πάλι τέταρτος ο ΠΑΟΚω

Πάλι τέταρτος ο ΠΑΟΚω

0
Dodekanisos

Aνέβηκε  στην 4η θέση της βαθμολογίας, o ΠΑΟΚω κερδίζοντας με 2-0 τον ουραγό Ευκλή  εκμεταλλευόμενος και την ήττα της Ομόνοιας από τη Δόξα Καρδάμαινας. Ξεκίνησε με γκολ σχεδον από το αρχη του αγωνα, αφού στο 2ο λεπτό μετά από κόρνερ  , ο Στεργαλλάς με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0.  Το δεύτερο γκολ σημειώθηκε στο 22’, όταν σε  αντεπίθεση ο Βαταρίνα μετά από ασίστ του Παναγόπουλου έβγαλε την παράλληλη σέντρα και ο Β. Κανελλόπουλος με προβολή έστειλε την  μπάλα στα δίχτυα.. Στην επανάληψη το θέαμα και οι φάσεις ήταν λιγοστές.Η μονη αξιολογη εγινε στο 83’ όταν ο Ζούνης,  μετά από πασα του Β. Κανελόπουλου πλάσαρε σημαδεύοντας το κάθετο δοκάρι. Καλή  η διαιτησία των Αλεξίου , Τσόμπανου Μαλλιά.

ΠΑΩ ΚΩ: Χαρχαλάκης, Ζώης, Κουβαράς, Ζαμάγιας, Βαταρίνα (74’ Ξυπολιτάς Μ.), Στεργαλλάς, Μπεκιρλάρι (82’ Ζούνης), Κανελλόπουλος Π., Παναγόπουλος (66’ Γιακιτζής), Πουλημάς, Κανελλόπουλος Β.
Ευκλής: Σαββάκης, Χατζηδημητρίου, Σιαναβέλης, Κοκκάρης, Καρακόπουλος, Κασέρης Μην., Μακαρούνας, Κασέρης Μιχ. (73’ Κρητικός), Μαριέττης, Μπονιάτης (65’ Αγγελής), Σάββας (84’ Διακοδημήτρης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments