Αρχική Προγνωστικά Πάλι κέρδη καταγράψαμε χθες

Πάλι κέρδη καταγράψαμε χθες

0
evro
Dodekanisos

Εξαιρετική στοιχηματικά η χθεσινή μέρα για την στήλη μας. Είχαμε για 2η συνεχή μέρα μεγάλη ρέντα και τσιμπήσαμε τα 5/6 στις επιλογές μας. Ήμασταν «πολύ μέσα» στην ροή των αποτελεσμάτων (το ζητούμενο), αποτέλεσμα αυτού τα «ταμεία» να συνεχίζονται!!! Βρισκόμαστε στο 59% των σωστών επιλογών μας με συνολικές 196/332 επαληθεύσεις. Σήμερα με ότι έχουμε θα πορευτούμε!!

ΓΟΥΙΚΟΜ – ΜΠΕΡΤΟΝ κωδ.261
Εξαιρετικά αμφίρροπο το ματς με τις όποιες επιλογές να κρέμονται σε μία κλωστή. Ψηλά στην βαθμολογία και οι 2 ομάδες με τα στατιστικά μοιρασμένα. Εάν υπάρχει ένα στοιχείο που ακολουθώ σε ότι αφορά τα πρωταθλήματα της Αγγλίας,αυτό είναι η προ’ι’στορία. Εφόσον δεν βγάζουμε άκρη με τις φετινές στατιστικές θα στραφούμε στα περυσινά ματς που ήταν υπέρ της Μπέρτον. Η φιλοξενούμενη έχει πάρει τον αέρα της Γου’ί’κομ και το γεγονός ότι η Μπέρτον τα τελευταία 2 χρόνια συμμετέχει στα play-offs ανόδου και μάλιστα πέρυσι έχασε στον τελικό ανόδου τον προβιβασμό σημαίνει πως έχει το «μέταλλο» να χτυπάει τα μεγάλα παιχνίδια και να παίρνει αποτέλεσμα. Με νέο κόουτς (τον άλλοτε τερατώδη επιθετικό – προπονητή Χασελμπάινκ) θα έχει φρεσκάδα και αισιοδοξία στο παιχνίδι της. Κοντράρουμε την έδρα εδώ ( 2 ) 3,00 και ( Χ ) 3,25. Το ( ΗΜ 2 ) 3,50 αλλά και το ( Over ) 1,90 με αλλιώτικη προσέγγιση σε δελτίο με ζητούμενα.

ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ – ΛΑΝΟΥΣ κωδ.262
Προβιβάστηκε φέτος και δεν θέλει να ξαναμπεί σε περιπέτειες. Αυτό δείχνουν οι μέχρι τώρα εμφανίσεις της όπου σε όλα της τα ματς είναι αξιόμαχη και συνήθως προσπαθεί και παίζει «καθαρά μπάλα» με τα μεγάλα σκορ να είναι μονίμως μέσα στο μενού της. Απορώ όμως με τα ποσοστά που προσφέρουν σε αυτό το ματς στο ( Over ) 2,05 !! Τι και αν είναι ματς αργεντινής (συνηθίζονται μικρά σκορ) εδώ έχουμε να κάνουμε με στοίχημα και μόνο αυτό!! Οπότε «μου κάνει» μια χαρά αυτό το υπερβολικό Over σε ένα ματς που θα «ανοίξει» και θα κυνηγάει ο ένας τον άλλον!! Η κλίση προς τα δεξιά είναι απλά αυτονόητη με αυτή την φόρμα στα τελευταία 6 ματς της Λανούς. Έχει 4-2-0 με 12-8 τέρματα . Αξία λοιπόν στο ( Χ ) 3,00 και το ( 2 ) 2,60.

ΧΟΚΕ’I’ ΕΠΙ ΠΑΓΟΥ
ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΡΕ’I’ΝΤΖΕΡΣ – ΤΑΜΠΑ ΜΠΕ’I’ ΛΑ’I’ΤΝΙΝΓΚ κωδ.554
Για κάποιους από εσάς (μάλλον τους περισσότερους) σας είναι άγνωστο το σπορ, τουλάχιστον στοιχηματικά, αλλά λίγο-πολύ όλο και κάποιο ματς έχετε δει στην τηλεόραση. Το να βάλετε χρήματα πάνω τους στο στοίχημα είναι σαν να συμμετέχει η Άντζελα Δημητρίου σε …..τουρνουά σκάκι!! Σενάριο απίθανο και μακρινό θα μου πείτε. Τι γίνετε όμως εάν η Άντζελα είχε τον μάνατζερ της που παίζει αρκετό καιρό σκάκι και παίρνει από κει πληροφορίες ; Λοιπόν ένεκα της «φτωχής» ημέρας θα κάνω εγώ τον μάνατζερ. Στο πρωτάθλημα της NHL η φιλοξενούμενη έχει ιδιαίτερα καλή παρουσία και βρίσκετε στην 2η θέση και στους τελευταίους 10 αγώνες έχει 7-2-1 με γκολ 66 υπέρ και 48 κατά. Έχει την 2η καλύτερη επίθεση, σκοράρει 3,67 γκολ ανά αγώνα. Η γηπεδούχος είναι στην 19η θέση έχει στα 10 τελευταία ματς 3-3-4 με 49 γκολ υπέρ και 53 κατά. Σκοράρει ανά αγώνα 2,88 γκολ. Στις τάξεις τους οι 2 ομάδες έχουν τους 2 πρώτους σκόρερς του πρωταθλήματος, η μεν γηπεδούχος τον Ρικ Νας με 12 γκολ και η δε φιλοξενούμενος τον αρχηγό τους Στίβεν Στάμκος με 11 γκολ. Έτσι με την βοήθεια και των 2 παικτών και των ομάδων τους ποντάρουμε αρχικά στο ( Over 5,5 ) 1,80 και σαν 2η επιλογή με βάση την φόρμα τους έχουμε το διπλό ( 2 ) στο 1,85.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments