Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Πάλι δεν προπονήθηκε ο Ρέγιες

Πάλι δεν προπονήθηκε ο Ρέγιες

0
diagoras_agrotikos2
Dodekanisos

Αν και στον Διαγόρα περίμεναν πως μερικές ημέρες ξεκούρασης θα αποδεικνύονταν ευεργετικές για την περίπτωση του Χοσέ Λουίς Ρέγιες, δεν επαληθεύθηκαν.
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις, με συνέπεια να μην καταφέρει να ακολουθήσει ούτε και το πρόγραμμα της Πέμπτης.
Η συμμετοχή του στο ντέρμπι της Δευτέρας (6μ.μ) με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Football League, κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη και όλα θα εξαρτηθούν από τις επόμενες προπονήσεις της ομάδας.
Από εκεί και πέρα όμως, ο Πέτρος Ρουτζιέρης και οι συνεργάτες του δεν έχουν να «πονοκεφαλιάζουν» για άλλη περίπτωση ποδοσφαιριστή, καθώς όλοι τους είναι στη διάθεση της ομάδας και ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα των 3μ.μ της Πέμπτης στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου. Οι «κυανέρυθροι», έριξαν το βάρος στην τακτική, κλείνοντας την προπόνηση με «οικογενειακό» διπλό, χωρίς κάποιο απρόοπτο.
Η συνέχεια στην προετοιμασία του «γηραιού», θα δοθεί την Παρασκευή και πάλι στις 3μ.μ, με τακτική και τελειώματα των φάσεων, αφού ο Πέτρος Ρουτζιέρη δίνει μεγάλη έμφαση στην επιθετική και αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του ενόψει του ιδιαίτερα δύσκολου αγώνα της Δευτέρας, κόντρα στον πρωτοπόρο ΠΑΣ.
Οι «κυανέρυθροι» θα προπονηθούν το Σάββατο αλλά και το πρωί της Κυριακής, κλείνοντας έτσι την εβδομαδιαία προπονητική ενότητα, με τον τεχνικό της ομάδας να ανακοινώνει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα απαρτίζουν την αποστολή.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments