Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Πάλεψε όσο μπορούσε

Πάλεψε όσο μπορούσε

0
diagoras_kipello1
Dodekanisos
Την ήττα με 3-0 γνώρισε ο Διαγόρας στο τρίτο κατά σειρά παιχνίδι του στα πλέι οφ. Οι «κυανέρυθροι» παρουσιάστηκαν κουρασμένοι, έκαναν ότι μπορούσαν για να πάρουν κάτι καλό, όμως δεν τους «βγήκε» κι έτσι η ήττα από τους Κρητικούς που «καίγονταν» για το «τρίποντο» ήρθε φυσιολογικά.
Να σημειώσουμε ότι για τρίτο σερί ματς παίκτης του «γηραιού» φεύγει από τον αγωνιστικό χώρο τραυματίας. Αυτή τη φορά ο Χειμωνέτος αντιμετώπισε πρόβλημα και αποχώρησε δίνοντας τη θέση του στον Τύρελλη.

Το φιλμ του αγώνα:
6′ Ο Χειμωνέττος μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια τη μπάλα σε εκτέλεση φάουλ του Μπουλούτ.
18′ Κόρνερ του Ρούσεφ από αριστερά, κεφαλιά του Μπούρμπου άουτ.
26′ Ο Μπαούρη σούταρε από πλάγια θέση και ο Βεζυρίδης παραχώρησε κόρνερ.
29′ Νέα ευκαιρία του Διαγόρα. Ο Φράγκος σούταρε από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
32′ Καλή στιγμή για τον ΟΦΗ, με τον Χειμωνέττο να νικά τον Μπούρμπο σε προβολή του τελευταίου.
37′ Εκπληκτική ενέργεια του Ουκάρ, ο οποίος μετά από σέντρα του Γαλανόπουλου, με ανάποδο ψαλίδι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χειμωνέττου.
45′ Ο Ρούσεφ πάσαρε στον Μπούρμπο, αλλά στο σουτ του δεύτερου μπλόκαρε τη μπάλα ο Χειμωνέττος.
52′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μαριεττάκη και αποβολή για φάουλ στον Μπούρμπο.
53′ Ο Ρούσεφ εκτέλεσε φάουλ, ο Μπούρμπος σούταρε, ο Μαλλιάκας έδιωξε πάνω στη γραμμή και ο Παπουλής που πήρε το ριμπάουντ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χειμωνέττου (2-0).
59′ Ο Χατζηκοσμάς έκανε το γέμισμα, αλλά ο Μπαούρης βρήκε… αέρα και η μπάλα έφυγε άουτ.
62′ Ο Μπούρμπος με κεφαλιά ανάγκασε τον Χειμωνέττο να αποκρούσει με τη βοήθεια και του οριζόντιου δοκαριού, η μπάλα πήρε ύψος χτύπησε εκ νέου στο οριζόντιο και βγήκε κόρνερ.
75′ Ο Ρούσεφ με δεξί πλασέ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Διαγόρα και έκανε το 3-0.

*Στις εξέδρες του γηπέδου βρισκόταν και ο Ράτκο Ντόστανιτς. Ο Σέρβος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Διαγόρα μετά το τέλος των play off.

ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Πίτσος, Κάλαϊτζιτς (70’ Ζορμπάς), Ρούσεφ, Γεωργίου, Παπουλής (79’ Τάντιτς), Ουκάρ, Μπούρμπος (77’ Ρόβας), Κατσικογιάννης
Διαγόρας: Χειμωνέττος (83’ λ.τ. Τύρελλης), Σκόνδρας, Πεταυράκης (70’ Χατζηπέτρος), Αυγενικού, Μπαούρης, Φράγκος, Χατζηκοσμάς, Μαριεττάκης, Καρπαθάκης (79΄Κενενούνης), Πουλόπουλος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments