Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Παίζει” και το όνομα του Μπεκιάρη!

“Παίζει” και το όνομα του Μπεκιάρη!

0
Dodekanisos

Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας ή όχι στην τεχνική ηγεσία του Διγενή Κοσκινού. Όπως γράφει στο σημερινό της φύλο η εφημερίδα “Ροδιακή”, “την απόφαση θα πάρει η διοίκηση του συλλόγου κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της η οποία αρχικά είχε προγραμματιστεί την προσεχή Κυριακή αλλά μεταφέρθηκε για σήμερα για λόγους ανωτέρας βίας. Μετά τη συνάντηση που είχε με τον προπονητή ο νέος πρόεδρος Αντώνης Διακάκης, προέκυψε μια διαφορά στο οικονομικό σκέλος και έτσι το θέμα μεταφέρθηκε στη συνεδρίαση του δ.σ. το οποίο και καλείται να αποφασίσει.

«Παίζει» το όνομα του Μπεκιάρη!
Όπως είχαμε γράψει και πριν από μερικές ημέρες, η διοίκηση του Διγενή θέλει να είναι έτοιμη για το ενδεχόμενο που δεν παραμείνει ο Γιόνοβιτς και έτσι ήδη έχει μελετήσει και ένα δεύτερο πλάνο για να καλύψει τη θέση του προπονητή. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας μας , το όνομα που «παίζει» αρκετά είναι αυτό του Παναγιώτη Μπεκιάρη που στην πρόσφατη αγωνιστική περίοδο πρόσφερε τις υπηρεσίες του στους Νέους του Διαγόρα. Αν και ο ίδιος δεν έχει αποσαφηνίσει ακόμα αν θα δουλέψει τη νέα χρονιά, φαίνεται πως ενδιαφέρει πολύ τους Κοσκινιάτες οι οποίοι και θα προσπαθήσουν να συνάψουν συμφωνία μαζί του αν «στραβώσει» η περίπτωση Γιόνοβιτς. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει και ακόμα ένα όνομα το οποίο συζητιέται μεταξύ των μελών της διοίκησης.
Κατά τα άλλα, μετά το «κλείσιμο» του προπονητή, η διοίκηση θα ασχοληθεί και με τις μεταγραφές. Στόχος είναι να αποκτηθούν ορισμένοι παίκτες σε «θέσεις κλειδιά» οι οποίοι θα μπορέσουν να βοηθήσουν το σύλλογο για να κάνει αισθητή την παρουσία του στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments