Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Παιχνίδι …ρουλέτα στην Παστίδα!

Παιχνίδι …ρουλέτα στην Παστίδα!

0
asteras foivos2
Dodekanisos

Άλλους δυο βαθμούς έχασε ο Φοίβος Κρεμαστής! Μετά το «στραβοπάτημα» απέναντι στον Κλεόβουλο Λίνδου, έμεινε στο 2 – 2 απέναντι στον Αστέρα στην Παστίδα και έτσι έμεινε χωρίς νίκη για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Το παιχνίδι κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα και περισσότερη πήγε στη δύναμη, παρά σε συνδυασμένες και τεχνικές ενέργειες. Στο 78’ δημιουργήθηκε ένταση με αφορμή το …καταραμένο fair play που κανείς μέχρι σήμερα δεν το εφαρμόζει και απόλυτα σωστά αλλά κατά το δοκούν. Αποτέλεσμα αυτής της έντασης ήταν να απομακρυνθούν από τον αγωνιστικό χώρο ο προπονητής του Φοίβου Μιχάλης Πολιάς και ο παράγοντας του Αστέρα Χρήστος Αποστολάτος. Ο Αστέρας μπήκε ψυχωμένα και πίστεψε ότι μπορούσε να πάρει τη νίκη από τον Φοίβο και μάλιστα γεύτηκε αυτή χαρά μέχρι το 86’, λεπτό στο οποίο ισοφαρίστηκε. Από τη δική του πλευρά, ο Φοίβος αιφνιδιάστηκε με το γκολ που δέχθηκε στο 7’ και ενώ έδειχνε ότι είχε μια υπεροχή στην κατοχή της μπάλας δεν μπόρεσε να φθάσει στην ισοφάριση ως την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι έγινε και πάλι αμφίρροπο ωστόσο στο 70’ οι φιλοξενούμενοι το έφεραν στα ίσα φθάνοντας στην ισοφάριση, δίνοντας νέο χρώμα. Οι γηπεδούχοι που έπαιξαν με την κόντρα επίθεση αρκετά καλά, στο 82’ με τον νεοεισελθόντα Στεργιόπουλο έδειξαν πως θα μπορούσαν να φθάσουν στη νίκη αλλά την τελευταία κουβέντα την είχε ο Φοίβος που στο 86’ πέτυχε το 2 – 2 και γλίτωσε την ήττα.
Τα γκολ
Στο 7’ ο Καλαγρής βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε σώματα και ο Πάπα με νέο σουτ έκανε το 1 – 0.
Στο 70’ ο Χατζηκοσμάς έκανε τη συρτής σέντρα από τα αριστερά, ο Παϊζάνος στο πρώτο δοκάρι άφησε τη μπάλα έξυπνα να περάσει κάτω από τα πόδια του και ο Ορφανίδης Νίκος με κοντινό σουτ ισοφάρισε σε 1 – 1.
Στο 82’ από κάθετη πάσα του Λολάκη, ο Στεργιόπουλος βγήκε σε θέση τετ α τετ με τον Τόππο, πλάσαρε και έκανε το 2 – 1.
Στο 86’ ο Αξιώτης εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Παϊζάνος πρόλαβε την έξοδο του Ροδανάκη και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2 – 2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δουλγέρης (Μπερδεμπές, Μοσχάτος)
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ροδανάκης, Λικομέτι, Χαριτάκης, Φελεσάκης, Καρύδης, Κυπριώτης, Καλαγρής, Πάπα (94’ Πίσκαπας), Πολυχρόνης (66’ Στεργιόπουλος), Λολάκης (92’ Αποστολάτος), Ισκάς
ΦΟΙΒΟΣ: Τόππος, Ταφάνι, Ορφανίδης Σωκράτης, Φελεγκάκης, Θεοδοσίου, Παïζάνος, Αξιώτης, Χατζηκοσμάς, Χαρτοφύλλης, Θαρρενός (37’ Παλάζης, 61’ λ.τ. Καραγεωργίου), Ορφανίδης Νίκος

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments