Αρχική Προγνωστικά Παιχνίδι με καλοπληρωμένα γκολ

Παιχνίδι με καλοπληρωμένα γκολ

0
apoel
Dodekanisos

Ολοι μιλάνε για στοίχημα αξίας, γνωρίζουν άραγε τι είναι αυτό; Το foxbet.gr σου επεξηγεί στον πλήρως επεξηγηματικό οδηγό του το τι ακριβώς σημαίνει ο όρος value bet, που χρησιμοποιείται, πότε ένα στοίχημα είναι value και άλλα πολλά.

Αποέλ – Ρόζενμποργκ

Αποέλ

Με σύμμαχο και την ζέστη (την ώρα του αγώνα αναμένεται θερμοκρασία άνω των 30 βαθμών Κελσίου) ο ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί την Ρόζενμποργκ στην ρεβάνς του 1-2 της Νορβηγίας.

Ρόζενμποργκ

Νίκη με το χειρότερο δυνατό σκορ (2-1) πήρε η Ρόζενμποργκ στο πρώτο παιχνίδι της σειράς κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Η Κυπριακή ομάδα της έβαλε δύσκολα παρότι η τελευταία μόλις και μετά βίας είχε μια τελική προς την εστία του Κουαρασέι (το γκολ στο 67′).

Ερυθρός Αστέρας – Λουντογκόρετς

Ερυθρός Αστέρας

Επιθετικά βρίσκεται σε τρομερό μομέντουμ η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα, η οποία στο τελευταίο παιχνίδι της στο πρωτάθλημα επικράτησε με περίσσια ευκολία με 3-1 εντός έδρας της Μέταλατς και μάλιστα πιο εύκολα από ότι δείχνει το σκορ, αφού στο 68′ προηγούνταν με 3-0.

Λουντογκόρετς

Ακόμα δεν έχει κάνει την πρεμιέρα της στο νέο πρωτάθλημα Βουλγαρίας η Λουντογκόρετς, αφού με στόχο να προετοιμαστεί καλύτερα ενόψει της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα, ζήτησε και πήρε αναβολή της αναμέτρησης με την Μπερόε εκτός έδρας.

Διαβάστε στο Foxbet.gr όλα τα νέα και τα κορυφαία προγνωστικά για τους επαναληπτικούς αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments