Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Παίρνει τα πάνω του ο Καλυμνιακός

Παίρνει τα πάνω του ο Καλυμνιακός

0
kalimniakos
Dodekanisos
Φιλικό παιχνίδι έδωσαν στην Κάλυμνο,Καλυμνιακός και Βαθύ την Κυριακή το απόγευμα,παρουσία περίπου 200 οπαδών που βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιου Καλύμνου.Ο Καλυμνιακός ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και δίκαια επικράτησε με 3-1 της ομάδας του Βαθύ.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε συζητήσεις με ομάδες της Κω,και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να κλείσουν κάποια φιλικά παιχνίδια και να έρθουν στο νησί,αφού το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας του Ομίλου νήσων αργεί ακόμα να ξεκινήσει.

Τα γκολ:
|15′ Ωραία ατομική ενέργεια απ’τον Πετράκη που μπήκε στην περιοχή,ο Αμοργίνος τον ανέτρεψε με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι.Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σαγρές για το 1-0.
32′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ απ’τον Σαγρέ,η μπάλα στα δίχτυα του Αμοργίνου για το 2-0.
55′ Μετά απο λάθος συννενόηση στην άμυνα του Καλυμνιακό,ο Κοκκινίδης μείωσε σε 2-1.
76′ Σέντρα του Τρικοίλη Γ. απο αριστερά,ο Σαγρές με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Για τον Καλυμνιακό αγωνίστηκαν οι: Ντόβελλος,Σφουγγαριστός,Χαλίκος,Κοτσάνης Π.,Πάνος,Κάννης,Κοτσάνης Ν.,Κατσαρής,Λελέκης,Χουρδάς,Τρικοίλης,Ηλιάδης,Γλυνάτσης,Πετράκης.

Για το Βαθύ αγωνίστηκαν οι: Αμοργίνος,Τσέρος,Πατέρας,Μειμάρης,Γαλουζής,Γιαμαίος,Μουσσάς,Κοκκινίδης,Καμπούρης,Χατζηδάκης,Γιαννικουρής,Κοσσάρης,Λελέκης,Κρεάτσας,Σαγρές,
Αλαχιώτης,Τυρίκος.

Πηγή giafkasports

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments