Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Παίκτες-προπονητές από την αλάνα;

Παίκτες-προπονητές από την αλάνα;

0
Dodekanisos

Άρθρο – άποψη του Ηλία Λοίζου

…και …δεν βγήκε ακόμα λοιπόν, αγαπητοί φίλοι-φίλες, η ΕΠΣ Δωδεκανήσου, με ανακοίνωση να εκφράσει τα συγχαρητήρια της, στην τεχνική ηγεσία των μικτών, στους ποδοσφαιριστές, στον πρόεδρο της ανάλογης επιτροπής, και γενικά σε όλο το τμήμα, για την επιτυχία των ομάδων μας, στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα που διοργανώνει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Ποια Ε.Π.Ο αλήθεια? Ας το αφήσουμε αυτό για μια άλλη συζήτηση μαζί σας.
Πραγματικά, θα θέλαμε να εκφράσουμε μια απορία, η οποία δεν είναι μόνο δικής μας αλλά και δικής σας.
Η ΕΠΣΔ δεν πρέπει να λησμονήσει κάποια πρόσωπα, τα οποία δούλεψαν μεθοδικά αλλά ουσιαστικά, ώστε να συμβάλλουν τα μέγιστα στην πορεία των μικτών μας! Γιατί αν γίνει αυτόμ αυτό και αν είναι αδικία ή αδιαφορία ή οτιδήποτε άλλο, βρε αδέλφια του ποδοσφαίρου, που «υποχρέωσε» την ένωση να λειτουργήσει με τέτοιο τρόπο και να λησμονήσει τα πρόσωπα που βοήθησαν με τον τρόπο τους στην πορεία των ομάδων μας.

Τι; Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πως σκέφθηκαν και τι έπραξαν!
Κατά την ταπεινή μας άποψη, θα είναι λάθος η ενέργεια να παραληφθούν πρόσωπα και πράγματα, και ελπίζουμε να επανορθώσουν οι υπεύθυνοι.
Το ερώτημα μας, θα αφορά όλους όσους θα εμπλέκονται στην ανακοίνωση της Ε.Π.Σ.Δ.
Οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε, ο ενωσιακός  προπονητής κ. Τριχιάς, τους μαζέψαμε από τις αλάνες μήπως? Ποιες αλάνες, βέβαια? Έχουμε γεμίσει από «μπετόν αρμέ» το νησί μας, αυτόν τον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, και τον μετατρέψαμε σε «ΚΟΛΑΣΗ».

Τους προπονητές, που δουλεύουν τόσα χρόνια με τα παιδιά των μικτών, από τις αλάνες τους μαζέψαμε και αυτούς;
Τα σωματεία, από τα οποία προέρχονται οι νεαροί παίκτες, έχουν έδρα αλάνα, ή κάποιο γήπεδο στο οποίο γίνονται προπονήσεις και επίσημοι ποδοσφαιρικοί αγώνες?
Δεν θα σας κουράσουμε περισσότερο, όμως επισημαίνουμε ότι πρέπει να δοθούν συγχαρητήρια, έστω και με καθυστέρηση, στους διπλωματούχους προπονητές και στα σωματεία όπου ανήκουν τα παιδιά που συγκρότησαν τις Μικτές Ομάδες!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments