Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Παίκτες και φίλαθλοι για την νίκη!

Παίκτες και φίλαθλοι για την νίκη!

0
DSC00669
Dodekanisos

Σήμερα στις 5μ.μ., ο Κολοσσός αντιμετωπίζει στο «Βενετόκλειο» τον Απόλλωνα Πατρών. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο η ομάδα του νησιού μας θέλει και πρέπει να το κερδίσει. Αποφασιστικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η παρουσία των φιλάθλων, οι οποίοι θα αποτελέσουν τον 6ο παίκτη των «θαλασσί» για να πάρουν ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα. Ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Κολοσσού αναφέρει τα παρακάτω:
«Έχουμε μπροστά μας άλλο ένα πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα, στο οποίο θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να το πάρουμε. Από την άλλη και η ομάδα της Πάτρας θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, γιατί έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία και αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολο το ματς για εμάς. Τους αντιμετωπίσαμε και το καλοκαίρι σε φιλικό, αλλά έχουν κάνει κάποιες αλλαγές από τότε, οπότε δεν είναι η ίδια ομάδα, όμως παρ’ όλα αυτά παραμένει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο. Εμείς καλούμαστε για άλλη μία φορά να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και μέσα από την καλή μας άμυνα να ελέγξουμε τον ρυθμό.
Σημαντικό ρόλο σ’ αυτό θα παίξει ο κόσμος. Η παρουσία του στο παιχνίδι είναι απαραίτητη, γιατί από εκείνον παίρνουμε την απαιτούμενη ώθηση και δύναμη. Ελπίζω, λοιπόν, να έρθει στο Βενετόκλειο και μαζί να πανηγυρίσουμε άλλη μία νίκη».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments