Παγκόσμιο 5Χ5 σε Κω και Ρόδο!

Το πρωτότυπο παγκόσμιο τουρνουά 5Χ5, που φέρει την υπογραφή του Neymar Jr και απευθύνεται σε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές ηλικίας 16-25 ετών, ταξιδεύει στην Κω, την Κυριακή στις 22 Μαΐου, ώρα 11:00 στο Νέο Δημοτικό Στάδιο «Ανταγόρας». Οι συμμετοχές είναι ακόμη ανοιχτές, εγγράψου τώρα εδώ: www.neymarjrsfive.com/gr ή μέσω e-mail:
greece@neymarjrsfive.com.
Μετά τους προκριματικούς σε Αθήνα, Βόλο, Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Νάξο, σειρά έχει η Κως να αποδείξει κατά πόσο ξέρει μπαλίτσα συμμετέχοντας στο Neymar Jr’s Five. Στην Ελλάδα πραγματοποιούνται συνολικά 13 προκριματικοί σε εννέα πόλεις*, με τις 20 πρώτες ομάδες που εγγράφονται online σε κάθε προκριματικό να εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους. Το τουρνουά θα κορυφωθεί με τις καλύτερες ομάδες από κάθε προκριματικό να τα δίνουν όλα στον τελικό της Αθήνας στις 11 Ιουνίου.
Η νικήτρια ομάδα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα ανάμεσα σε 44 χώρες στον Παγκόσμιο Τελικό στις 9 Ιουλίου στο “Instituto Projeto Neymar Jr” που πρόσφατα ίδρυσε ο ποδοσφαιριστής στην Praia Grande, στη Βραζιλία, όπου μεγάλωσε και ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία. Οι μεγάλοι νικητές του Παγκόσμιου Τελικού, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Neymar Jr παρακολουθώντας τον σε ένα αγώνα στο θρυλικό Camp Nou στη Βαρκελώνη της Ισπανίας την επόμενη αγωνιστική σεζόν.
Παράλληλα, μπορείς να φέρεις το παιχνίδι στην οθόνη σου αποδεικνύοντας ότι είσαι «Στο μυαλό του Neymar Jr». Αν πιστεύεις ότι είσαι άσος στην τεχνική, την ταχύτητα, την ομαδικότητα, την ακρίβεια και την ευστοχία, παίξε εδώ http://www.neymarjrsfive.com/soutarekerdise/?lang=el και διεκδίκησε πλούσια ποδοσφαιρικά δώρα. Παρακολούθησε όλες τις σημαντικές φάσεις και την αγωνιστική δράση, από τον έναρξη του Neymar Jr’s Five μέχρι και το μεγάλο τελικό, στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT του OTE TV!

Αναλυτικά οι προκριματικοί:
Αθήνα: 22, 23 & 24 Απριλίου
Βόλος: 6 Μαΐου
Πάτρα: 8 Μαΐου
Θεσσαλονίκη: 14 & 15 Μαΐου
Νάξος: 21 Μαΐου
Κως: 22 Μαΐου
Ρόδος: 28 και 29 Μαΐου
Χανιά: 4 Ιουνίου
Ηράκλειο: 5 Ιουνίου
Εθνικός Τελικός: 11 Ιουνίου, Αθήνα
-Οι προκριματικοί Αγώνες στη Νάξο, Κω και Ρόδο τελούν υπό τη Συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Λίγα λόγια για το “Instituto Projeto Neymar Jr”:
Το Instituto Projeto Neymar Jr άνοιξε τις πόρτες του το 2014 στα πλαίσια του προγράμματος “FutbolNet” στην Βραζιλία σε συνεργασία με την ομάδα FC Barcelona. Στόχος του Ινστιτούτου είναι να προσφέρει εξωσχολικές εκπαιδευτικές και αθλητικές δραστηριότητες σε παιδιά και οικογένειες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, με σκοπό την προώθηση της κοινωνικής ένταξης.
Για εγγραφές, όλα τα updates και περισσότερες πληροφορίες:
www.neymarjrsfive.com,
facebook.com/neymarjrsfive
#neymarjrsfive

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments