Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 ΠΑΕ Ρόδος: “Θέλουμε όλους τους …πεισματάρηδες κοντά μας”

ΠΑΕ Ρόδος: “Θέλουμε όλους τους …πεισματάρηδες κοντά μας”

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Ρόδος. Αναλυτικά: “Δεν ξέρουμε πόσοι είναι οι “πεισματάρηδες” στη Ρόδο που θέλουν να πάρουν την ομάδα εκεί που θα έπρεπε να είναι προ πολλού!
Γνωρίζουμε όμως πως υπάρχουν αρκετοί που τη Ρόδο την ήθελαν χαμηλά, πολύ χαμηλά και ασήμαντη!
Δυστυχώς γι αυτούς τους λίγους, η ΡΟΔΟΣ μας, είναι στην SUPER LEAGUE2. ένα σκαλοπάτι κάτω από τα σαλόνια στα οποία θεωρούμε πως ανήκει. Η Ρόδος βρίσκεται στον προθάλαμο και όλους τους πεισματάρηδες τους θέλουμε από το Σάββατο κοντά μας, για να δώσουν με τη δύναμη την φυσικής παρουσίας τους το μεγάλο χαστούκι που χρειάζονται οι ακατονόμαστοι, οι φαύλοι, οι άσκεφτοι, που έχουν αναγάγει τα αντιΡοδιακά αισθήματα σε …κρυφοβελωνιά των…στοιχηματζήδων!
Η Ρόδος που πέρασε από φωτιά και ατσάλι σε όλο το προηγούμενο διάστημα είναι ισχυρή και μεγάλη για να κάνει την προσπάθεια της στην SUPER LEAGUE2. Υπολογίζουμε πως εκεί που πρέπει θα απαντήσει με σθένος και πείσμα, με το πείσμα των πεισματάρηδων που ξεκινούν μαζί μας αυτή την πορεία. Σε αυτούς στηρίζεται, με αυτούς προχωρά, χωρίς άλλα στηρίγματα, χωρίς να υπολογίζει άλλες πηγές και άλλους πόρους.
Φίλοι και φίλες της Ρόδου, η ομάδα μας είναι λατρεία. Πάντοτε ήταν, πάντα είχε μια ιδιαίτερη σχέση μαζί μας. Την ακολουθούμε γιατί έτσι γουστάρουμε. Είμαστε Ρόδος, και γουστάρουμε.
Καλή αρχή, καλή μας δύναμη… Ετοιμαστείτε, ξεκινάμε…”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments