Αρχική Αθλητικά νέα ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Τιμωρητική διάθεση προς τους φιλάθλους»

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Τιμωρητική διάθεση προς τους φιλάθλους»

0
Dodekanisos
Ούτε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ άφησε ασχολίαστα τα νέα μέτρα της κυβέρνησης όσον αφορά την παρουσία του 10% ήτοι 1.000 φιλάθλων στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Στο πλαίσιο που χάραξαν τόσο η ΠΑΕ Ολυμπιακός όσο και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ διακρίνει «τιμωρητική διάθεση προς τους φιλάθλους» από την πλευρά της κυβέρνησης.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα gazzetta.gr, η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως θα εκφραστεί και στο έκτακτο ΔΣ της Λίγκας, έχει ως εξής: «Θεωρούμε ότι πρόκειται για ένα μέτρο που κινείται σε λανθασμένη κατεύθυνση, με τιμωρητική διάθεση απέναντι σε φιλάθλους, αρκετοί εκ των οποίων πήραν την κρίσιμη απόφαση να εμβολιαστούν προκειμένου να καταστεί δυνατό να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας και να παρακολουθούν την ομάδα τους.

Εφόσον η κατάσταση της πανδημίας επιτάσσει αυστηρότερα μέτρα, το κοινωνικά δίκαιο και εφαρμόσιμο μέτρο θα ήταν μειωμένη παρουσία, αλλά σε ποσοστό τουλάχιστον 30% της χωρητικότητας ανά θύρα, ώστε και οι αποστάσεις να τηρούνται και οι έλεγχοι να διευκολυνθούν, αλλά και τουλάχιστον οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας -πλήρως εμβολιασμένοι- να μην αντιμετωπιστούν τιμωρητικά. Στην πράξη είναι αδύνατο για όλες τις ομάδες να βρουν έναν δίκαιο τρόπο ώστε με 1000 εισιτήρια να εξυπηρετήσουν όσους δικαιούνται να βρίσκονται στη θέση τους».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments