Αρχική Επικαιρότητα ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Κλειστή η Θύρα 4, είμαστε κατά του διαχωρισμού!»

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Κλειστή η Θύρα 4, είμαστε κατά του διαχωρισμού!»

0
Dodekanisos
Ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει την αντίθεση της στην απόφαση να μπαίνουν στα γήπεδα μόνο οι εμβολιασμένοι φίλαθλοι εξέδωσε σήμερα η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» τονίζουν ότι θα παραμείνει κλειστή η ιστορική θύρα 4, όπως αποφάσισαν και οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας έως ότου αρθεί η απόφαση περί διαχωρισμού.
Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αντιλαμβανόμενη τις ιδιαιτερότητες της επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα, μετά από ένα μεγάλο διάστημα πανδημίας, ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας.

Σεβόμαστε απόλυτα τους νόμους και τις συστάσεις της επιτροπής ειδικών, που πολλές φορές χρειάστηκε να αναπροσαρμοστούν και να αναθεωρηθούν στην προσπάθεια διαχείρισης μιας πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης, με υπεράνθρωπη προσπάθεια υγειονομικών υπαλλήλων και γιατρών, τους οποίους και ευγνωμονούμε.

Σεβόμαστε απόλυτα όμως και το δικαίωμα των φιλάθλων να αποφασίσουν πώς και πότε θα προφυλαχθούν από τον ιό, όπως επίσης και το δικαίωμα να κάνουν τις επιλογές τους. Είμαστε εναντίον των διαχωρισμών, ειδικά όταν αυτοί αφορούν το κατεξοχήν μέρος που άνθρωποι διαφορετικών αντιλήψεων γίνονται ένα, για να υποστηρίξουν την ομάδα τους. Συμφωνούμε με την ιδεολογική τοποθέτηση εναντίον των διαχωρισμών όπως εκφράστηκε στην πρόσφατη ανακοίνωση των ΣΦ ΠΑΟΚ.

Σεβόμαστε ταυτόχρονα και όλους εκείνους που έχουν εμβολιαστεί και θέλουν να κάνουν χρήση των προνομίων που τους παρέχονται.Με γνώμονα όλα τα παραπάνω και αφουγκραζόμενοι τους προβληματισμούς όλων των φιλάθλων ανακοινώνουμε πως εισιτήρια διαρκείας θα διατεθούν σε όλες τις θύρες, εκτός των θυρών 4-4Α, σύμφωνα πάντα με τους νόμους που έχει θέσει το κράτος. Το πέταλο που έκανε γνωστή την Τούμπα παγκοσμίως θα παραμείνει κλειστό μέχρι να μπορεί να ανοίξει τις θύρες του διάπλατα για όλους, όπως συμβαίνει όλα τα χρόνια ζωής του και να μην συμβολίσει την εποχή των διαχωρισμών, μια εποχή που όλοι θα προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε.

Όσοι κάτοχοι ανανεώσουν το εισιτήριο διαρκείας στις θύρες 4-4Α θα εισέρχονται από τη Θύρα 8 για όσο διάστημα θα είναι κλειστές οι θύρες 4-4Α.
Παράλληλα σε όλες τις θύρες θα κρατηθούν και ελεύθερα εισιτήρια για όλους εκείνους που είτε θα εμβολιαστούν, είτε θα αναρρώσουν στην πορεία».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments