Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 ΠΑΕ Διαγόρας: Συνεργασία με τον Θανάση Παρασχούδη

ΠΑΕ Διαγόρας: Συνεργασία με τον Θανάση Παρασχούδη

0
Dodekanisos

Τη συνεργασία της με τον Θανάση Παρασχούδη ανακοίνωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Διαγόρας. Θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων του συλλόγου. Ο “γηραιός” συνεχίζει τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου με αμείωτους ρυθμούς. Και θα προσπαθήσει να δημιουργήσει για μια ακόμα χρονιά ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Το πρωτάθλημα δεν θα είναι εύκολο, ωστόσο οι “κυανέρυθροι” είναι πεπεισμένοι ότι θα μπορέσουν να τα καταφέρουν και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Αναλυτικά:

“Ο Θανάσης Παρασχούδης είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων στο Διαγόρα! Είναι 25 ετών, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα το ποδόσφαιρο. Κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA Β΄, έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια πάνω στο είδος του και ειδικότερα, στην προπονητική τερματοφυλάκων.

Έχει τελειώσει Σχολή Αθλητικής Δημοσιογραφίας, ενώ κατέχει και Δίπλωμα «Πρώτων Βοηθειών» στο ποδόσφαιρο από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας. Έχει διατελέσει προπονητής τερματοφυλάκων στην ΠΑΕ Ξάνθη για δύο χρόνια, όπως και στον Άρη και την ΧΑΝΘ. Η Διοίκηση της ΠΑΕ Διαγόρας 1905 καλωσορίζει τον Θανάση Παρασχούδη και του εύχεται, υγεία και πολλές επιτυχίες στο δικό του έργο”.

Δείτε ΕΔΩ και άλλα άρθρα της κατηγορίας Super League 2

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments