ΠΑΕ Διαγόρας: Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στη Φυλή

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Φυλής, ο Διαγόρας ολοκλήρωσε σήμερα το πρωί την προετοιμασία του, για την αυριανή του αναμέτρηση στην Καλαμάτα.
Νωρίτερα, η «κυανέρυθρη» αποστολή ταξίδεψε αεροπορικώς από τη Ρόδο στην πρωτεύουσα και μετά την προπόνηση, οδικώς στην πρωτεύουσα του Νομού Μεσσηνίας.

Στην αποστολή, συμμετέχουν οι παίκτες:
Σκαφίδας Δημήτρης, Kαρατάσιος Άγγελος, Ζούνης Μάριος, Κουϊρουκίδης Μιχαήλ, Λαμπίρης Κωνσταντίνος, Μπαστιάνος Ιωάννης, Μπίντσης Ιωάννης, Χότζα Σεφκιέτ, Παραστατίδης Γιάννης, Πασαλιμανιώτης Ευστράτιος, Πίσπας Σωτήριος Παντελεήμων, Ρουγκάλας Κωνσταντίνος, Σάιμπερτ Νικόλαος, Σινγκ Γκουρζίντερ, Τάτσης Δημήτριος, Τοπάλ Χάρης, Τσιαντούλας Βασίλειος, Μουμίν Χουσεΐν, NOGUEIRA MIRANDA RAFAEL
και Μπούμπας Κωνσταντίνος.

Στη Ρόδο έμειναν οι Μπλάνκο και Γιώργου, που αισθάνονται ενοχλήσεις, όπως και ο Ρούσσος, που συνεχίζει το πρόγραμμα της αποκατάστασης του. Επίσης, εκτός έμεινε και ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, που χθες εγχειρίστηκε στο “METROPOLITAN”, λόγω προβλήματος στους χιαστούς του. Η επέμβαση πέτυχε και η «οικογένεια του Διαγόρα», διοικούντες, προπονητικό τημ, ποδοσφαιριστές, στελέχη και προσωπικό, του εύχεται πάντα υγεία και ταχεία ανάρρωση.

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments