Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ούτε τώρα…

Ούτε τώρα…

0
Dodekanisos

Ηττήθηκε για μία ακόμη φορά ο Φοίβος Κρεμαστής, αυτή την φορά με 0-2 από τον Πανμοβριακό Ριόλου και πλέον τα πράγματα γίνονται πραγματικά πολύ δύσκολα εν’ όψει της συνέχειας, προκειμένου να σωθεί η ομάδα. Πολύ έντονες οι διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων για την διαιτησία.

Στο πρώτο μέρος ήταν πολλές οι φάσεις για τους γηπεδούχους, οι οποίοι πίεζαν και είχαν τις φάσεις τους, χωρίς όμως να μπορούν να προηγηθούν, κάτι που τους στοίχισε στην συνέχεια. Από την άλλη ο Πανμοβριακός Ριόλου είχε να θυμάται μία πολύ καλή φάση, όπου σε τετ-α-τετ ο Μιχαλάκης είπε «όχι».
Το δεύτερο 45λεπτο ήταν αρκετά κακό από πλευράς Φοίβου, αφού οι αποφάσεις του διαιτητικού τρίου δεν επέτρεψαν να παιχτεί παιχνίδι από τους κυανοκίτρινους και έτσι δόθηκε η ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να κερδίσουν πολλά μέτρα στο γήπεδο και να προηγηθούν αλλά και να διπλασιάσουν στην συνέχεια τα τέρματα τους.

Το φιλμ του αγώνα:
Στο 2′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ορφανίδη, ο Τερζίου πήρε κεφαλιά αλλά η μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ζήγκου.
Άμεση απάντηση, με τον Νιφορόπουλο Γ. να πλασάρει μέσα από την μεγάλη περιοχή στο 3′ αλλά σε τετ-α-τετ ο Μιχαλάκης είπε «όχι».
Στο 6′ ο Αρφαράς έπιασε ένα σουτ και η μπάλα λίγο άουτ.
Στο 40′ ο Ορφανίδης έπιασε ένα δυνατό σουτ από πλάγια αριστερά εντός μεγάλης περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Αρφαρά και ο Ζήγκος απομάκρυνε με υπερένταση σε κόρνερ.
Δυνατό ξεκίνημα με τον Φοίβο να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι στο 46′, με τον Αρφαρά να είναι ο εκτελεστής της φάσης.
Στο 75′ ο Αγγελής μπαίνει στην μεγάλη περιοχή κερδίζοντας την μπάλα , αφού έχει προηγηθεί σπρώξιμο πάνω στον Παϊζάνο, δίνει στον Πυρρή και αυτός με πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Στο 89′ ο Πατσίλης συνεννοείται λανθασμένα με τον Χατζησάββα και την φάση εκμεταλλεύεται ο Αποστολόπουλος που ανέβηκε μέχρι την μεγάλη περιοχή και με πλασέ έστειλε ιδανικά την μπάλα στο βάθος της εστίας για το 0-2.

Διαιτησία:
Παρχαρίδης (Δράμας), Φαγκρίλας (Πειραιά), Ναζιρόπουλος (Έβρου)

Οι συνθέσεις:
ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ: Μιχαλάκης, Καραγεωργίου(76′ Στελλάς), Παϊζανος, Τερζίου, Νικήτας, Γαργάλης, Τζελάι(64′ Ταφάνι), Πατσίλης, Μπανουσάι(46′ Χατζησάββας), Αρφαράς(82′ Λαός), Ορφανίδης
ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ: Ζήγκος, Κατσένος (59′ Σοφιανός), Λιάκος, Σπανός, Νιφορόπουλος Π, Κοκκίνης, Νιφορόπουλος Γ, Παναγάκης (81′ Μυλαδόπουλος), Αγγελής, Αποστολόπουλος, Πύρρης (90′ Μπάκας)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments