Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ούτε τώρα μπόρεσε…

Ούτε τώρα μπόρεσε…

0
Dodekanisos

Χωρίς νίκη για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι έμεινε ο Διαγόρας που δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε τη Θύελλα Ραφήνας στη Ρόδο. Το τελικό 1 – 1, ασφαλώς και δεν είναι καλό αποτέλεσμα για τους «κυανέρυθρους» οι οποίοι υπολόγιζαν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα αλλά δεν τα κατάφεραν.

Βάση εικόνας των δυο ομάδων, το αποτέλεσμα αυτό αδικεί τους γηπεδούχους μιας και ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ενώ δεν απειλήθηκαν σχεδόν ποτέ από τη φιλοξενούμενη ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Θύελλα κατόρθωσε να σκοράρει στη μια και μοναδική φορά που επισκέφθηκε τα καρέ των γηπεδούχων, στο πρώτο ημίχρονο από απευθείας εκτέλεση κόρνερ!

Η ομάδα που ήταν συνεχώς στο προσκήνιο ήταν ο Διαγόρας, όμως αυτό που του έλειπε για μια ακόμα φορά ήταν το καθαρό μυαλό προκειμένου να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες. Οι παίκτες του Πέτρου Ρουτζιέρη είχαν μεν την υπεροχή και για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή τους, όμως δεν μπόρεσαν να έχουν την ουσία. Όταν έφθαναν τα αντίπαλα καρέ δεν μπορούσαν να μπουν με αξιώσεις στην μεγάλη περιοχή και προσπαθούσαν ανορθόδοξα (κυρίως με σέντρες) να φανούν απειλητικοί. Αυτό το μοτίβο ήταν βολικό για τη φιλοξενούμενη ομάδα η οποία το μόνο που έκανε συνεχώς ήταν να αμύνεται και απλά να διώχνει ή να κόβει τη μπάλα.

«Κράξιμο» στον Γερόλυμο, μουρμούρα στην εξέδρα
Εκτός όλων των άλλων, ο Διαγόρας απ’ ότι φαίνεται πρέπει να λύσει και τα εσωτερικά του μιας και το κλίμα είναι φανερό πως δε είναι καλό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση του Γερόλυμου ο οποίος βγαίνοντας αλλαγή άκουσε κάποια «Γαλλικά» από την εξέδρα των οργανωμένων φίλων του «γηραιού» με αποτέλεσμα να «απαντάει» χειροκροτώντας ειρωνικά. Εικόνα που μόνο ευχάριστη δεν ήταν. Αλλά ακόμα και από την σκεπαστή εξέδρα ακούστηκαν αρκετές γκρίνιες, κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να κάνει επιθέσεις ο Διαγόρας έχοντας σαν βασική του επιλογή τις σέντρες και τα «γεμίσματα» στα αντίπαλα καρέ. Βέβαια αυτό συνέβη περισσότερο στην επανάληψη και προς το τέλος του παιχνιδιού όταν το άγχος άρχισε να κάνει την εμφάνιση του. Στο πρώτο ημίχρονο, ο «γηραιός» έπαιζε πιο οργανωμένα και με τη μπάλα κάτω, άσχετα αν και πάλι δεν μπόρεσε να «φτιάξει» κλασική ευκαιρία.

Τα γκολ
Στο 23’ ο Χαρακτίδης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία κάνοντας το 0 – 1.
Στο 39’ μετά από σέντρα από τα δεξιά, ο Χατζησάββας που είχε πλάτη στην εστία «έσπασε» τη μπάλα στο ύψος της περιοχής στον Ντουαλά ο οποίος με ένα σουτ στη γωνία έκανε το 1 – 1.

Ζήτησε δυο πέναλτι
Στο 60’ ο Τσαγγάρης δέχθηκε τη μπάλα σε θέση δεξιά μέσα στην περιοχή και έπεσε στο έδαφος μετά από σπρώξιμο του Φύτρου. Ο Διαγόρας ζήτησε πέναλτι αλλά ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί.
Στο 61’ Ο Γερόλυμος εκτέλεσε με δύναμη ένα πλάγιο από τα δεξιά μέσα στην καρδιά της άμυνας. Ο Προβατίδης πήρε τη κεφαλιά με την μπάλα να έχει κατεύθυνση στην εστία αλλά να κοντράρει πάνω σε σώμα αμυνόμενου. Ο Προβατίδης ζήτησε “χέρι” αλλά ο διαιτητής και πάλι άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί κανονικά

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Φυλακτός, Γερόλυμος (76’ Κόρλος), Παγώνης, Κρητικός, Προβατίδης, Μπαξεβάνου, Γιώργου (59’ Τσαγγάρης), Καρπαθάκης, Χατζησάββας, Γλυνός, Ντουαλλά
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσινάτος, Φύτρος, Λ. Παπαδόπουλος, Σαντίκου, Σωτηριάδης, Ντόσκας (46’ Μαργέτης, 91’ Μαστρογιαννούδης), Χαρακτίδης, Αράπης, Μπουντάκης, Δημητρίου, Μπαμπαλής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments