Αρχική Αθλητικά νέα Ούτε ο Άγιαξ μπορεί να πιστέψει τι ευκαιρία έχασε ο Ζίρκεϊ της...

Ούτε ο Άγιαξ μπορεί να πιστέψει τι ευκαιρία έχασε ο Ζίρκεϊ της Μπάγερν

0
Πηγή: sportbible.com
Dodekanisos

Ο Τζόσουα Ζίρκεϊ της Μπάγερν Μονάχου έχασε το ευκολότερο γκολ της καριέρας του. Αυτό που κάποιος θα μπορούσε να αποκαλέσει και «άχαστο». 

Η φράση «αυτά δεν γίνονται» βρίσκει τέλεια εφαρμογή στην περίπτωση του Τζόσουα Ζίρκεϊ. Ο νεαρός επιθετικός της Μπάγερν στο φιλικό με τον Άγιαξ απώλεσε το πιο εύκολο γκολ της καριέρας του.  

Με την συμπλήρωση 45′ και το σκορ στο 1-1, ο Ολλανδός με ωραία ατομική ενέργεια πέρασε και τον τερματοφύλακα του Αίαντα. Αντί όμως να πλασάρει, πήγε χαλαρός στο τελείωμα. Ο αμυντικός του Άγιαξ Περ Σχίουρς δεν παράτησε την φάση. Ο 21χρονος με καίριο τάκλιν έδιωξε τη μπάλα από τα πόδια του, μισό μέτρο πριν περάσει τη γραμμή. Ο Ζίρκεϊ αποσβολωμένος δεν μπορούσε να πιστέψει τι συνέβη. Ενώ την ίδια στιγμή ο Σχίουρς δέχθηκε τα εύσημα των συμπαικτών του για την εκπληκτική του αμυντική «αυτοθυσία».  

Ο προπονητής της Μπάγερν Γιούλιαν Νάγκελσμαν αρκέστηκε στο να πει πως «θεωρώ και ελπίζω θα ήταν πιο σοβαρός σε επίσημο αγώνα. Γνωρίζει πως θα μπορούσε να είχε κάνει κάτι καλύτερο».

Τραγική ειρωνεία; Μάλλον τυχαίο γεγονός, καθώς οι δύο φάσεις διαφέρουν αρκετά. Σαν σήμερα πριν δέκα χρόνια ο Μάριο Μπαλοτέλι όντας στην Μάντσεστερ Σίτι είχε κάνει αυτό στο φιλικό με τους ΛΑ Γκάλαξι: 

Για την ιστορία το φιλικό με τον Άγιαξ έληξε 2-2 και διεξήχθη στην «Αλιάντς Αρίνα», έδρα της Μπάγερν Μονάχου. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments