Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ “Ούτε κωλοτούμπες κάνουμε, ούτε μπιφτέκια γυρίζουμε!”

“Ούτε κωλοτούμπες κάνουμε, ούτε μπιφτέκια γυρίζουμε!”

0
Dodekanisos
Νέα σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ΑΣΚ Αρχάγγελος με φόντο το προπονητήριο στην περιοχή “Λειβάδα”. Αναλυτικά: 
 
“Μετά από εποικοινωνία του προέδρου του συλλόγου μας κ Καραολάνη Στέφανου με τον πρόεδρο της Κοινότητας Αρχαγγέλου κ Νίκου Διμέλη μας ενημέρωσε ότι ο αντιδήμαρχος κ Στράτος Καρίκης μας προσκαλεί σε συνάντηση ώστε να ενημερωθούμε για το κλειστό γυμναστήριο των σδιτ και να πούμε τις προτάσεις μας. κ. Καρίκη να πεις σε όλους τους αντιδημάρχους και στον Δήμαρχο που τώρα σε έβαλαν εσένα μπροστά ότι εμείς μπιφτέκια δεν γυρίζουμε, ούτε κωλοτούμπες κάνουμε. Κοροϊδέψατε μια ολόκληρη κοινωνία 3 χρόνια μαζί με την Περιφέρεια, υπάρχουν 160 παιδιά που αθλούνται στην βροχή και στο κρύο αυτά και τους γονείς τους να ενημερώσετε. Να τους πείτε ότι θα τους φτιάξετε προπονητήριο χωρίς κερκίδες στην γη των παππούδων τους το οποίο θα φτιάξει κάποιος ιδιώτης και θα του ανήκει, στην ουσία οι γονείς θα πληρώνουν τον ιδιώτη για να μπαίνουν μέσα τα παιδιά τους.

ΥΓ 1: Όταν έρθετε στον Αρχάγγελο να φέρετε και το κόκκινο χαλί από τις πασαρέλες που κάνετε στο Δημαρχείο ταιριάζει και με το χρώμα της ντομάτας!!
ΥΓ 2: Η ΧΩΡΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΓΗ ΤΗΣ ΛΕΙΒΑΔΑΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΙΩΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ!ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΟΥ!”.
 
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments