Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Oυρές… για ένα σφράγισμα στο Νοσοκομείο

Oυρές… για ένα σφράγισμα στο Νοσοκομείο

0
Dodekanisos

Όταν  το σφράγισμα κοστολογείται 50 ευρώ, ο καθαρισμός περίπου το ίδιο και η απονεύρωση κυμαίνεται από  150 έως  200 ευρώ, τότε είναι δικαιολογημένη η εκτίναξη στα ύψη της ζήτησης στο οδοντιατρείο του Νοσοκομείου της Ρόδου, αν υπολογίσουμε φυσικά και τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης ακόμη και στον τομέα της υγείας.

Ειδικότερα, ουρές κάνουν στο Νοσοκομείο  οι συμπολίτες μας για οδοντιατρικές πράξεις , καθώς δεν μπορούν να καλύψουν το ανάλογο τίμημα που θα πρέπει να πληρώσουν σε έναν ιδιώτη οδοντίατρο, όπου και εκεί οι υπηρεσίες είναι λογικό να διατηρούνται σε αυτά τα επίπεδα.

Αν αναλογιστεί κανείς το αυξημένο κόστος των υλικών  που χρησιμοποιούν οι επιστήμονες του κλάδου, τα μηχανήματα που πρέπει να εκσυγχρονίζονται συνεχώς και τις  ανάγκες τους  για διαρκή επιμόρφωση, τότε γίνεται κατανοητό για ποιον λόγο δεν μπορούν να προχωρήσουν σε  «χαλάρωση» της τιμολογιακής τους πολιτικής.

Ωστόσο ελάχιστοι πλέον είναι εκείνοι που έχουν την δυνατότητα ακόμη και στο νησί μας να δαπανήσουν μεγάλα ποσά για την αποκατάσταση βλαβών στην οδοντοστοιχία τους.

Μάλιστα κάποιοι συμπολίτες μας , μεταβαίνουν, για τον σκοπό αυτό,  ακόμη και σε γειτονικές βαλκανικές χώρες, παρά τις προειδοποιήσεις για τους κινδύνους που απορρέουν από τέτοιες ενέργειες.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments