Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ούτε προπόνηση να ήταν…

Ούτε προπόνηση να ήταν…

0
ialisos_drakos
Dodekanisos

Προπόνηση παρά επίσημο παιχνίδι θύμισε το παιχνίδι του Ιάλυσου με την Ομόνοια Γενναδίου για την 16ης αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Το τελικό 9 – 0 άλλωστε τα λέει όλα. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε καμία ιδιαίτερα κριτική καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή.
Στο 27’ ο Σταυλάς πάσαρε στον Δράκο και αυτός με διαγώνιο πλασέ πέτυχε το 1 – 0 και στο 36’ ο Παφιάκης πέρασε τρεις παίκτες, πάσαρε στον Μαλλιάκα και αυτός με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2 – 0. Στο 41’ από πάσα του Σταυλά και πάλι ο Δράκος έκανε το 3 – 0 και στο 43’ ο Καρπαθάκης με ένα σουτ από απόσταση περίπου 30 μέτρων έκανε το 4 – 0. Στο 53’ ο Παφιάκη σέντραρε και ο Δράκος με κεφαλιά πέτυχε το 5 – 0 και στο 65’ από παράλληλη σέντρα του Καρτάλη και προβολή του Γερογιάννη έγινε το 6 – 0.  Στο 68’ Ο Παφιάκης εκτέλεσε κόρνερ και ο Πιτσουρδάκης με κεφαλιά «έγραψε» το 7 – 0 και στο 79’ ο Μπαρτσελό με προβολή πέτυχε το 8 – 0. Στο 86’ από σέντρα του Μπαρτσελό, ο Κ. Κλημαντής στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του διαμορφώνοντας το τελικό 9 – 0.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λάζαρος Δουλγέρης και «βοηθοί» του οι Καραγιάννης και Κοσκινάς. Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Κεφάλας, Μαλλιάκας, Χατζημιχαήλ, Πιτσουρδάκης, Καρπαθάκης (69’ Σαχίνης), Κρομύδας, Παφιάκης, Σταυλάς (56’ Καρτάλης), Δράκος (58’ Γερογιάννης), Μπαρτσελό, Ντεμκόλι
ΟΜΟΝΟΙΑ: Σ.Θ. Μπαϊράμης, Κ. Κλημαντής, Χατζηκώστας, Ι.Σ. Πιζήμολας, Σκ. Μπαιράμης, Καρασάββας (51’ Σ.Σ. Πιζήμολας), Διαμαντής, Στ. Μπαιράμης, Ι. Κλημαντής, Σταματάκης, Μπούμσμα (81’ Ι. Μπαιράμης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments