Αρχική Videos “Ότι δεν πέτυχε η ελίτ μέσω της κάλπης, το κάνει μέσω ιδεολογικών...

“Ότι δεν πέτυχε η ελίτ μέσω της κάλπης, το κάνει μέσω ιδεολογικών ατζεντών!”

0

Ο Ron DeSantis στις 27 Ιουλίου δήλωσε ότι σχεδιάζει να αναλάβει δράση κατά του κινήματος περιβαλλοντικής, κοινωνικής και εταιρικής διακυβέρνησης ( ESG ), χαρακτηρίζοντάς το απειλή για την αμερικανική οικονομία.

«Η μόχλευση της εταιρικής ισχύος για την επιβολή μιας ιδεολογικής ατζέντας στην κοινωνία αντιπροσωπεύει μια ανησυχητική τάση», δήλωσε ο DeSantis. «Από τις τράπεζες της Wall Street μέχρι τους τεράστιους διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων και τις μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας, έχουμε δει την εταιρική ελίτ να χρησιμοποιεί την οικονομική της δύναμη για να επιβάλει πολιτικές στη χώρα που δεν μπόρεσαν να επιτύχουν μέσω της κάλπης».

Η Morgan Stanley Capital International (MSCI), μια ερευνητική εταιρεία επενδύσεων στη Νέα Υόρκη, περιέγραψε την ESG ως «επένδυση ως συνεκτίμηση περιβαλλοντικών, κοινωνικών και διακυβέρνησης παραγόντων παράλληλα με οικονομικούς παράγοντες στη διαδικασία λήψης επενδυτικών αποφάσεων».

Ο διορισμένος πρόεδρος της Βουλής της Φλόριντα, Paul Renner, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης ότι το ESG είναι «μια παγκόσμια ελίτ που οπλίζει τον αμερικανικό καπιταλισμό εναντίον μας», καθιστώντας το ζήτημα εθνικής ασφάλειας καθώς και «θέμα χαρτζιλίκι».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments