Αρχική Στήλες Απόψεις Όταν το δάκρυ, γεννά το μέλλον!

Όταν το δάκρυ, γεννά το μέλλον!

0
Dodekanisos

Του Παναγιώτη Ψαρράκου
Πόσο θάρρος μπορεί να χρειάζεται να μαζέψεις τα όνειρα ενός αριθμού ατόμων και να τους πεις ότι πλέον δεν θα μπορείτε να ελπίζεται; Η απόφαση βγήκε και είναι καταλυτική! Ο Ανταγόρας θα υποβιβαστεί και μαζί του τα όνειρα και η χαρά μερικών ατόμων. Αντίθετα το φως του ήλιου θα δει μία από τις ποιο μαύρες σελίδες της ιστορίας του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου. Ποιος φταίει ή τι και τι μπορεί να έγινε κανείς δεν το ξέρει, αλλά στον κόσμο της ομάδας δεν πρέπει κάποιος να απολογηθεί;
Από την πρώτη στιγμή που η διοίκηση έκανε γνωστό ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να βρίσκετε στην κεφαλή του συλλόγου και να κουβαλήσει «το φορτίο» κανένας δεν έδωσε σημεία ζωής. Πρέπει να σημειώσουμε ότι εμείς σαν news12.gr προσπαθήσαμε πολλές φορές να συνομιλήσουμε με ανθρώπους της διοίκησης του Ανταγόρα, αλλά οι προσπάθειες μας έμειναν άκαρπες. Ο κόσμος έχει δικαίωμα να μάθει την αλήθεια όποια και να είναι αυτή. Τέλος πάντων, αυτά είναι παλιά αν και τα καινούργια είναι η λεγόμενη… λυπητερή! Ο λογαριασμός δεν είναι καλός και η ομάδα υποβιβάζεται. Θα ήθελα πολύ να συνομιλήσω με ένα από τα παιδιά που αγωνίζεται στις ακαδημίες και να μου πει μία κουβέντα, το πως αισθάνεται ή το τι θέλει να πει σε όσους ανάγκασαν το δικό του όνειρο να διαλυθεί. Είμαι σίγουρος ότι αυτό που φταίει είναι οι λάθος επιλογές που έγιναν από την αρχή της σεζόν στον σύλλογο. Πρέπει όμως να δούμε και την επόμενη μέρα τι θα ξημερώσει.
Σίγουρα τα έξοδα για τα ταξίδια ανά δεύτερη Κυριακή στην κατηγορία που για λίγο αγωνίστηκε ο Ανταγόρας είναι πολλά. Ποιος θα βρεθεί όμως να στηρίξει αυτή την κίνηση; Μόλις ξεκίνησε η μέρα της τέταρτης Εθνικής για την ομάδα από το νησί του Ιπποκράτη σύμφωνα με το ρεπορτάζ και καλές πληροφορίες ήταν πολύ αυτοί που έταξαν λαγούς με πετραχήλια, αλλά δεν έκαναν τίποτα. Πάνω σε αυτά τα λόγια βασίστηκαν οι άνθρωποι της ομάδας του Ανταγόρα και άρχισαν τις «μεγάλες» κινήσεις με σκοπό να κάνουν κάτι καλό αλλά δεν το κατάφεραν. Εδώ από την μία μεριά παίρνω το μέρος τους, από την άλλη όμως διαφωνώ στο να στηρίζεται μία ομάδα σε λόγια που πιθανόν δεν έχουν βάση. Πάντως, το θέμα δεν είναι τι θα πω εγώ και οι άνθρωπο του συλλόγου, αλλά με τι θα απολογηθούμε στους φίλους της ομάδας που το χαμόγελο κάποιοι το έκανα δάκρυ. Αν και αυτό θα πρέπει να τους πεισμώσει περισσότερο και να δείξουν ότι το δάκρυ είναι η βάση για το μέλλον, κάτι που σημαίνει ότι μετά από αυτό θα βάλουν στόχο την επάνοδο της ομάδας στα σαλόνια της Δ’ Εθνικής.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments