Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Όταν …μιλάει ο Αμπελάς!

Όταν …μιλάει ο Αμπελάς!

0
Dodekanisos

Έχοντας για οδηγό της τον Αγαπητό Αμπελά, η ομάδα του Κλεάνθη αν και έχανε με 1 – 0 και έπαιζε και με δέκα παίκτες, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να επικρατήσει τελικά με 2 – 1 του Αστέρα Παστίδας στο γήπεδο του Παραδεισίου. Ο Αμπελάς σημείωσε και τα δυο τέρματα της ομάδας του και φυσικά, τη βοήθησε στον μέγιστο βαθμό για να μπορέσει να πάρει το πολύτιμο «τρίποντο». Στο 55’ ο Παπαχριστοδούλου με κεφαλιά είχε κάνει το 0 – 1. Είχε προηγηθεί σουτ του Αγγελάκη στο κάθετο δοκάρι του Σαββιδάκη. Στο 90’ όμως ο Σάββενας με κεφαλιά βρήκε τον Αμπελά μέσα στην περιοχή και αυτός με πλασέ ισοφάρισε σε 1 – 1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Το καλύτερο το κρατούσε για το τέλος όμως καθώς στο 93’ μετά από σέντρα του Παπακωσνταντίνου και δική του κεφαλιά από καλό σημείο μέσα στην περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 2 – 1. Από την κόλαση στον Παράδεισο δηλαδή.
Καλή ήταν η διαιτησία του Σταμάτη Αντωνά (Μάγγος, Κασιώτης) ο οποίος στο 75’ απέβαλε τον Κουτσουμπάρει για χτύπημα στον Παπαχριστοδούλου.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Σαββιδάκης, Καρακώστας, Νικολάου (68΄λ.τ. Γκαϊδας), Χατζηθεοδωράκης, Σάββενας, Παπακωσταντίνου, Σπάρταλης Α., Πάττας (60΄Κουντουράκης), Πάπα, Καλημέρης (62΄Κουτσουμπάρης), Αμπελάς .
ΑΣΤΕΡΑΣ Π: Λιάνι, Τσαφής, Κώτσος (74΄Νγκελίνα), Μενίκος (54΄Παπαχριστοδούλου), Γκεκας, Αχιολάς, Μακρυδημήτρης, Αγγελάκης , Σάρλης (84΄λ.τ. Ραφτόπουλος), Καψαλάκης, Τζαφερης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments