Αρχική Στήλες Απόψεις Όταν η έκρηξη, έγινε στο γήπεδο!

Όταν η έκρηξη, έγινε στο γήπεδο!

0
Dodekanisos

Του Παναγιώτη Ψαρράκου

Τελικά, μετά το χτύπημα που έγινε στην Αμερική από την Αλ Κάιντα στους Δύδυμους πύργους, όλες οι χώρες του κόσμου είναι φοβισμένες. Τα αεροπλάνα που έπεσαν πάνω στα δύο κτήρια, ήταν γεμάτα με τρομοκράτες οι οποίοι ήταν ζωσμένοι με εκρηκτικά. Στην Ελλάδα δεν έχουμε τέτοια
κτήρια, όποτε δεν υπάρχει φόβος… η μήπως υπάρχει;
Εκεί ήταν πολλοί. Υπήρχε αεροπλάνο και κόσμος έχασε την ζωή του. Μετά από χρόνια στην Ελλάδα έγινε τρομοκρατικό χτύπημα. Ο άνθρωπος που καταζητείται είναι ένας χωρίς βοηθούς. Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό, αφού την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, με μία κίνηση έκανε το «μπαμ»! Σύμφωνα με πληροφορίες και με το ρεπορτάζ το ρολόι έδειχνε 21.04, όταν ο καταζητούμενος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι Αλγερινός, «χτύπησε»!
Πάντως, συνεργός του μπορεί να θεωρηθεί ένας Ισπανός που είδαν κάποιοι να του δίνουν την βόμβα, μετρίου αναστήματος, μαυρομάλλης. Πιστεύω πως τώρα αξίζει να αναφέρουμε τα ονόματα αυτών…
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ: Ραφίκ Τζεμπούρ
ΣΥΝΕΡΓΟΣΑ: Γιοσού Σαριέγκι
Καλή η πλάκα και ο χαβαλές, αλλά ας δούμε την έγινε χτες στο ντέρμπι. Ένα ματς που δεν το έλεγα και από τα καλύτερα που έχω δει στην ζωή μου. Πρέπει όμως να κρατήσουμε κάποια θετικά και αρνητικά στοιχεία, σε ότι έχει να κάνει με την βελτιώση ή αλλοίωση κάποιον στοιχείων. Από τους γηπεδούχους ήταν:
1)Οι γραμμές. Μετά από καιρό είδα, ομάδα στην χώρα μας, να έχει γραμμές. Κατά την διάρκεια του αγώνα και ενώ ο Τζόρβας εκτελούσε του βολές, μία από τις κάμερες μας έδειξε την καλή δουλειά που έχει κάνει ο Μανόλο Χιμένεθ. Τέσσερις στην άμυνα, τρις στο κέντρο και ο ίδιος αριθμός και στην επίθεση.
2)Ο Ρότζερ Γκερέιρο αγωνίστηκε σε ντέρμπι και έδειξε ότι μπορεί όποτε του ζητηθεί να αντεπεξέλθει. Είχε τρεξίματα, μπαλιές και φαινόταν ότι μπορεί να συντονίσει τους παίκτες γύρω του.
3)Αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό. Από κάποια στιγμή και μετά, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έπεφταν κάτω σαν τα κοτόπουλα. Αυτό μπορεί να ήταν ή η κούραση από τις εξαντλητικές προπονήσεις που δεν αντέχουν άλλο ή ο γυμναστής του Ισπανού τεχνικού δεν κάνει ούτε για γυμναστήριο.
Στην αντιπέρα όχθη, σε ότι έχει να κάνει με τους φιλοξενούμενους κράτησα μόνο ένα θετικό. Ότι Μαυρίας και Χριστοδουλόπουλος είδαν τι θα πει να πέφτεις στην φωτιά και να πρέπει να γυρίσεις ένα ντέρμπι. Όλα τα άλλα ήταν αρνητικά.
1)Ο Παναθηναϊκός δεν είχε τρεξίματα. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει, αλλά στον Έμπεν ακόμα μερίδιο ευθύνης δεν μπορώ να ρίξω.
2)Ο Μπουμσόνγκ ακόμα δεν μπορεί να συντονιστεί με τον παρτενέρ του στην άμυνα.
3)Ο κακός Σιμάο. Ο αμυντικός χαφ από την Μοζαμβίκη στο παιχνίδι της Κυριακής δεν έδειξε τον καλό του εαυτό. Ο νεαρός μέσος δεν κατάφερε να δώσει τους κατάλληλους χώρους στο κέντρο με την δύναμή του.
Καλά και άγια τα όσα λέω εγώ, αλλά το θέμα για τον Παναθηναϊκό, είναι αυτό που έχω πει πολλές φορές από αυτή εδώ την στήλη. Πρέπει να γίνει ένα καλό πλάνο επίθεσης.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments