Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Όρθιος στον Κορυδαλλό

Όρθιος στον Κορυδαλλό

0
Dodekanisos

Έναν σημαντικό βαθμό «τσίμπησε» ο Διαγόρας ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 0 – 0 με την Προοδευτική μέσα στον Κορυδαλλό. Οι «κυανέρυθροι» έδειξαν πολύ διαβασμένοι μιας και μπόρεσαν να μην επιτρέψουν στα ατού των γηπεδούχων να πλησιάσουν στην μεγάλη τους περιοχή, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Ειδικά στο α’ μέρος, ο Διαγόρας έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του και οι «βυσσινί» αντιμετώπισαν πολλές δυσκολίες για να αναπτυχθούν. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι είχαν μια ελαφρά υπεροχή χωρίς ωστόσο να μπορέσουν και πάλι να απειλήσουν άμεσα την ροδίτικη ομάδα.

Ήταν σε γενικές γραμμές ένα μέτριο παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες και χωρίς ρυθμό στην μεγαλύτερη του διάρκεια.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Φώτης από την Εύβοια. «Βοηθοί» του ήταν οι Δέτσης και Ζήρδας από την Αθήνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Μαρής, Ξυγκάκης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Φαμπίνιο (61′ Βλάχος), Κουιρουκίδης, Μπέλερης, Κανελλόπουλος (71′ Νικολόπουλος), Ντάλλας, Δηλαβέρης
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ : Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Μήτκας, Μεντής, Προβατίδης, Πέεφ (89′ Ρούνιτς), Βελέτης, Σουάνης, Αγγελούδης (81′ Σερτζίνιο), Σκάρος, Βελλίνης (70′ Γεωργίου).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments