Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Όρθιος στις Καλυθιές!

Όρθιος στις Καλυθιές!

3
apollonas ialisos
Dodekanisos

Δίκαιη νίκη με σκορ 3 – 1 μέσα στις Καλυθιές πέτυχε ο Ιάλυσος και έτσι θα δώσει αγώνα μπαράζ με τον ΑΕΡΑ για να ξεκαθαρίσει η πρωτιά στον 1ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους σχεδόν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Ο Απόλλωνας μπόρεσε να ισορροπήσει κάπως το διάστημα από το 60’ έως και το 80’ αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ.
Το φιλμ του αγώνα
10’ Διαγώνιο σουτ του Σταυλά από δεξιά, λίγο έξω από την εστία του Καμπούρη.
17’ Σουτ του Σπάρταλη από το ύψος της περιοχής, η μπάλα κόντραρε, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια πέρασε κόρνερ.
28’ Εκτέλεση φάουλ του Αμπελά λίγο έξω από την περιοχή, στην αριστερή γωνία του Καμπούρη για το 0-1. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την υπόδειξη του φάουλ από τον Παπαγιαννίδη.
41’ Ο Σκόρπος έκανε ωραία προσπάθεια από αριστερά, μπήκε μόνος στην περιοχή, έκανε το σουτ, το οποίο όμως ήταν αδύναμο με τον Κεφάλα να μπλοκάρει.
45’ Σέντρα του Πανόπουλου από αριστερά, ο Χατζηφούντας πήρε την κεφαλιά στη μικρή περιοχή, όμως αστόχησε.
50’ Εκτέλεση κόρνερ του Αμπελά από αριστερά, οι αμυντικοί του Απόλλωνα δεν έδιωξαν, ο Μαριάς έκανε το πλασέ από καλή θέση, άουτ.
56’ Φάουλ του Αμπελά, ο Καμπούρης απέκρουσε ασταθώς και ο Σπάρταλης που «καραδοκούσε» πέτυχε με κοντινή προβολή το 0-2.
67’ Γέμισα του Τσαλίκη, ο Πιέρο βρέθηκε σε θέση βολής, έκανε το πλασέ, με τον Κεφάλα να αγγίζει τη μπάλα όσο χρειαζόταν έτσι ώστε αυτή να μην καταλήξει στα δίχτυα.
75’ Ο Μαυρομούστακος έγινε κάτοχος της μπάλας σε θέση τετ α τετ στο ύψος της περιοχής, γύρισε το σώμα του και με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 1-2.
88’ Σέντρα του Γ. Κρομύδα από δεξιά, κεφαλιά του Χατζηφούντα από κοντά, στα δίχτυα για το 1-3.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαγιαννίδης (Τσιγάρας, Ροδίτης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Καμπούρης, Μιχαλάς, Ταντίκης, Σαββούλης, Φυλακούρης, Σκόρπος, Τσαλίκης (79’ λ.τ. Κώστας), Κιόττου (24’ Σπαχιού, 65’ Σιέχ), Πιέρο, Μαυρομούστακος, Κίτσος
ΙΑΛΥΣΟΣ: Κεφάλας, Πελέκης, Πανόπουλος, Μαριάς, Ρεκλείτης, Σπάρταλης (63’ Αλαζούζος), Γ. Κρομύδας, Αμπελάς, Ντεμκόλι (59’ Κατσαράς), Σταυλάς (46’ Ν. Κρομύδας), Χατζηφούντας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AERA
AERA
10 years ago

triantenakia elate ston mpampa.oti kserate ksexasteto teleiomena.

Ialysos
Ialysos
10 years ago

Anatrixiasa…

fantomas
fantomas
10 years ago

me to spathi tou o ialysos axaxaxaxaxa re noumera poulimena kormia.