Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Όρθιος και στον Έμπωνα!

Όρθιος και στον Έμπωνα!

0
7
Dodekanisos

Όρθιος και στον Έμπωνα στάθηκε ο Ευκλής. Η ομάδα της Σορωνής κέρδισε την τοπική Αναγέννηση με 3 – 2 και παρέμεινε έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας. Το παιχνίδι έγινε κάτω από πολύ αντίξοες καιρικές συνθήκες λόγω του πολύ δυνατού ανέμου που έπνεε στην περιοχή. Στο α’ μέρος ήταν υπέρ των φιλοξενούμενων και αυτό ήταν που τους έδωσε τη δυνατότητα να επιβάλλουν πλήρως τον ρυθμό τους και να σημειώσουν και δυο γκολ. Στην επανάληψη, οι ρόλοι όπως αναμενόταν αντιστράφηκαν και η Αναγέννηση ήταν η ομάδα που ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε μάλιστα να μειώσει το σκορ. Ο Ευκλής παρόλα αυτά δεν πτοήθηκε και παίζοντας πολύ έξυπνα την τακτική με τις αντεπιθέσεις κατάφερε –κόντρα στον άνεμο- να πετύχει και ένα τρίτο τέρμα στο 88’ και να «καθαρίσει» τον αγώνα.
Τα γκολ
Στο 35’ ο Μπερετούλης με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το 0 – 1 και στο 42’ ο Φράγκος με κοντινό πλασέ πέτυχε το 0 – 2. Η Αναγέννηση μείωσε στο 60’ με σουτ του Λογοθέτη (1 – 2) αλλά ο Μαχμουτάϊ μετά από αντεπίθεση και σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1 – 3. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Μιχάλης Κωνσταντάκης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 3.
Σημειώνεται ότι μετά το τέλος του αγώνα, ο Μαχμουτάϊ δεν αισθανόταν καλά (έπαιζε με πυρετό) και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της περιοχής. Από εκεί κρίθηκε σκόπιμο να πάει στο νοσοκομείο της Ρόδου.
Από τους γηπεδούχους προσπάθησαν οι Χριστοδούλου και Γεωργαντάς. Άρεσαν από τον Ευκλή οι Φράγκος, Μπερετούλης και Αποστολόπουλος.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μανώλης Παπαγιαννίδης (Αχιολάς, Ντόκος).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Καρπαθίου, Βενέτης (75’ Γιασιράνης), Χατζηθεοδωράκης, Χριστοδούλου, Σφυράκης, Κωνσταντάκης Γιάννης, Θαρρενός (46’ λ.τ. Λογοθέτης), Γεωργαντάς, Τσουκαλάς, Στάππας, Κωνσταντάκης Μιχάλης
ΕΥΚΛΗΣ: Ματακάκης, Παπαστεργής, Σαββάκης, Παναγιώτου, Λαμπρόπουλος, Κούρλιος, Παπάς, Μπερετούλης (90’ Σχοινάκης), Φράγκος, Μαριεττής (85’ Μαχμουτάϊ, 95’ λ.τ. Αγγελής), Αποστολόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments